O zi infernală pentru Andreea Mitu

Ultima actualizare:

    Andreea Mitu a început anul în Top 100 WTAFoto: shenzhenopen.cn
Andreea Mitu a început anul în Top 100 WTAFoto: shenzhenopen.cn

Andreea Mitu are 24 de ore pe care nu le va uita niciodată. Ea joacă vineri dimineaţă în calificări la Syd­ney, la câteva ore după un zbor de 7.404 km!

Viaţa în circuitul profesionist de tenis nu e atât de frumoasă şi de relaxată pe cât se vede din exterior. Iar Andreea Mitu e cel mai bun exemplu. Românca a disputat joi, 7 ianuarie, semifinala de dublu a turneului de la Shenzhen (China), iar la mai puţin de 24 de ore, vineri dimineaţă, trebuie să dispute un meci în primul tur al calificărilor de la Sydney (Australia). La o distanţă de 7.404 km! 

Conform graficului de zbor, o cursă Shenzhen – Sydney durează în jur de 12 ore şi jumătate, aşa că numai de tenis nu îi va mai arde Andreei după aterizare. Mai ales că şi fusul orar va fi altul, ora din Sydney fiind cu trei ore înaintea celei din Shenzhen. Organizatorii ştiau că Andreea a disputat semifinala de dublu la Shenzhen - a făcut pereche cu Ţig şi a pierdut dramatic – astfel că au programat-o pe Andreea după-amiază, adică va juca în jurul orei 8.00 în România. Adversara româncei va fi Monica Puig, din Puerto Rico. 

Click! spune

Cel mai scurt zbor aerian între Shenzhen şi Sydney durează în jur de 12 ore şi jumătate, cu o escală de o oră şi jumătate în Taiwan. Distanţa dintre cele două oraşe este de 7.404 kilometri, iar diferenţa de fus orar de trei ore (Sydney e cu trei ore înainte).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net