Obiectiv ratat pentru Horia Tecău

Ultima actualizare:

    Tecău nu îşi va putea  apăra titlul la Turneul  Campionilor la dubluFoto: Guliver / Getty Images
Tecău nu îşi va putea apăra titlul la Turneul Campionilor la dubluFoto: Guliver / Getty Images

Deziluzie pe final de sezon pentru Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer. Cei doi au ratat calificarea la Turneul Campionilor, acolo unde anul trecut cuceriseră titlul.

Cea mai bună pereche a anului 2015, cea formată din Tecău şi coechipierul său, nu a avut un an 2016 la fel de bun. Accidentările sau pregătirea pentru JO cu alţi parteneri au făcut ca rezultatele din acest an să nu fie pe măsura aşteptărilor, astfel că, în urma înfrângerii suferite în optimile competiţiei de la Paris, Horia şi Jean Julien au terminat anul primii sub linia calificaţilor la Turneul Campionilor.

Ei ar putea fi prezenţi la Londra, dar în calitate de rezerve, urmând să evolueze dacă vreuna dintre perechile calificate s-ar retrage.  Astfel, după patru ani, nici un român nu va juca la întrecerea de final de sezon a tenisului profesionist masculin.

Anul trecut, finala de dublu a fost disputată între români, Horia Tecău şi olandezul Julien Rojer învingând perechea formată din Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net