Mihai Leu, chef cu zeci de invitaţi

Ultima actualizare:

    Mihai Leu  (foto: mihai ionescu)
Mihai Leu (foto: mihai ionescu)

Artişti şi vedete din lumea sportului şi a modei au ţinut să fie alături de Mihai Leu, iar sărbătoritul a fost surprins şi cu daruri "sentimentale": un tricou al lui Dinamo, inscripţionat cu numele său pe spate, dar şi o plachetă din partea Stelei, el boxând de-a lungul carierei pentru ambele cluburi.

Rând pe rând, medaliata olimpică la înot Camelia Potec, baschetbalistul Virgil Stănescu, preşedintele Clubului Sportiv Steaua, George Boroi sau artista Claudia de la trupa Sexxy şi-au făcut apariţia pentru a participa la eveniment, iar cadourile pentru Leu au fost care mai de care mai speciale.

Reprezentatul Stelei i-a oferit un basorelief pe care se putea citi mesajul "în semn de aleasă preţuire", iar "câinii" i-au dăruit un tricou alb-roşu, pe care era scrisă cifra zece şi numele celui care, joi, a împlinit 45 de ani. Invitaţii au servit specialităţi preparate după reţete culinare americane, iar Leu, care a adoptat o ţinută impecabilă şi la încheietura mâinii stângi a lăsat să se vadă un ceas elveţian în valoare de peste 13.000 de euro, a ciocnit cu fiecare invitat un pahar de şampanie. La final, oaspeţii s-au delectat cu o felie de tort şi au schimbat câteva replici cu sărbătoritul şi soţia sa, Anna.

E campion în două sporturi

Mihai Leu e primul român campion mondial la box, cucerind titlul la profesionişti în 1997, şi după ce şi-a încheiat cariera, s-a dedicat automobilismului. Şi-n această disciplină a avut succes, iar în 2003 a devenit campion naţional de raliuri.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În prezent,e arbitru de box, co-organizator al galelor de pugilism şi se ocupă de buna desfăşurare a etapelor de raliu din Timişoara şi Arad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net