Oscar Pistorius va fi eliberat. Poliţiştii nu ştiu unde îi vor monta brăţara de urmărire

Ultima actualizare:

    Oscar Pistorius  este cel mai cunoscut  atlet paralimpic.  El ar putea reintra  în competiţii la  Jocurile Paralimpice  din 2020, de la Tokyo
Oscar Pistorius este cel mai cunoscut atlet paralimpic. El ar putea reintra în competiţii la Jocurile Paralimpice din 2020, de la Tokyo

Campionul paralimpic Oscar Pistorius va fi eliberat după 304 zile de detenţie. Condamnat la 5 ani de înschisoare după ce şi-a ucis iubita, el va fi supravegheat şi urmărit în libertate. Problema e că poliţiştii nu ştiu unde îi vor monta brăţara de urmărire.

Oscar Pistorius va fi eliberat vineri dimineaţă, după exact 304 zile petrecute în închisoare. Numai că el se va afla sub supraveghere corecţională, astfel că sportivul de 28 de ani va trebui să poarte în permanenţă un dispozitiv de urmărire. De forma unei brăţări, acesta se pune la gleznă. Problema este că Pistorius nu are picioare, lui amputându-i-se ambele gambe de când era bebeluş. 

Cu toată opoziţia familiei victimei sale, sud-africanul va pleca vinerea viitoare spre domeniul unchiului său, un afacerist local, acolo unde se va afla reşedinţa lui până la expirarea pedepsei. Timp de două zile pe săptămână, Pistorius va munci în folosul comunităţii, iar în celelalte a declarat că se va antrena la ferma unchiului său. Deocamdată în gol, deoarece anul viitor nu va putea evolua la Jocurile Paralimpice de la Rio, fiind suspendat de Comitetul paralimpic Internaţional. El ar putea reveni în curse la ediţia din 2020, de la Tokyo. 

Perioada de libertate a lui Pistorius ar putea să nu ţină însă prea mult. În luna noiembrie se va judeca recursul depus de procurori şi în cazul în care va fi găsit vinovat de crimă, va primi 15 ani de închisoare.

Şi-a omorât iubita în 2013

Oscar şi Reeva  erau iubiţi de  câteva luni
Oscar şi Reeva erau iubiţi de câteva luni

Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce şi-a executat cu sânge rece iubita, fotomodelul Reeva Steenkamp. Crima s-a produs chiar în apartament în noaptea de Valentine’s Day a anului 2013. El a scăpat de acuzaţiile de crimă, fiind găsit vinovat doar de omor din culpă. Potrivit legii, fiind persoană cu handicap, el poate fi eliberat sub supraveghere corecţională după executarea unei şesimi de pedeapsă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Denis Dragus la nationala Romaniei (EPA) jpg
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
romania bucurie jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net