Pacquiao susţine că Dumnezeu i-a cerut să renunţe la box


    Manny Pacquiao
Manny Pacquiao

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao, în vârstă de 33 de ani, a declarat că Dumnezeu i-a cerut, într-un vis, să renunţe la box, lăsând să planeze îndoiala în privinţa desfăşurării partidei cu americanul Floyd Mayweather.

Într-un interviu acordat postului de radio filipinez DZMM, cel considerat în prezent cel mai bun pugilist din lume, a spus că a decis să renunţe la toate viciile sale după acest vis.

Potrivit pugilistului, Dumnezeu i-ar fi spus: "Ai făcut destul. Ţi-ai făcut o reputaţie, dar este periculos".

Pacquaio a precizat că a avut acest vis la începutul anului, dar a refuzat să spune câte meciuri va mai disputa înainte de a se retrage.

Pugilistul ales în parlamentul filipinez a mai spus că el crede că Dumnezeu l-a ales pentru a răspândi mesajul lui Hristos. "Când vorbesc, multă lume mă ascultă", a declarat Pacquiao, care a afirmat că va face la finalul lunii martie un anunţ important în domeniul religios, fără alte precizări.

Pacquiao (54 de victorii din care 38 prin KO, trei înfrângeri, două remize) ar fi de acord să-l întâlnească pe Mayweather (neînvins în 42 de meciuri) însă cu condiţia să împartă echitabil bursa, care ar urma să fie probabil cea mai mare din istoria boxului.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg