Participanții la o gală de box profesionist din Nicaragua au fost stropiți cu dezinfectant chiar pe ring!

Ultima actualizare:

    Robin Zamora a fost declarat câștigător al meciului cu Ramiro BlancoFoto: Guliver / GettyImages
Robin Zamora a fost declarat câștigător al meciului cu Ramiro BlancoFoto: Guliver / GettyImages

În majoritatea țărilor competițiile sportive au fost întrerupte, amânate sau chiar anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Există, însă, și excepții. Iar un caz special s-a consemnat în Nicaragua, acolo unde participanții la o gală de box profesionist au fost stropiți cu dezinfectant chiar pe ring!

Evenimentul s-a desfășurat în week-end, iar la acesta s-au aplicat măsurile de distanțare fizică. În timp ce oficialii au purtat măști, cei circa 800 de spectatori au ocupat locuri în sală păstrând distanța unii față de ceilalți. În plus, fanilor li s-a luat temperatura la intrare. Și nici ei n-au scăpat de... dezinfecție. “Aici nu ne temem de coronavirus şi nu există carantină. Cele trei decese anunţate au fost ale unor oameni veniţi din afară şi nimeni din ţară nu a fost contaminat. Nicaragua este o ţară săracă şi boxerii trebuie să mănânce. Nu pot să stea închişi în casă”, a declarat promotorul Rosendo Alvarez, potrivit AP.

Desigur, regulile nu puteau fi respectate și de pugiliști, care nu se puteau lupta păstrând distanța de un metru și ceva unii față de ceilalți... Și atunci, în cazul lor s-a aplicat o metodă mai puțin ortodoxă. În sensul că aceștia au fost stropiți cu dezinfectant. Iar operațiunea respectivă a fost făcută chiar de către arbitrul de ring.

Găzduită de sala ”Alexis Arguello” din Managua, care are o capacitate de 8.097 de locuri, gala a curprins opt confruntări, dintre care unul a avut patru reprize, iar şase de câte şase runde. ”Capul de afiş” al galei l-a reprezentat disputa pe care Robin Zamora a câștigat-o (77-75, 77-75, 78-74) cu Ramiro Blanco, în opt runde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net