Patru cupluri celebre sportiv-antrenor. Camelia Potec şi Philippe Lucas n-ar fi primii

Ultima actualizare:

    Gabi Szabo şi Zsolt  Gyongyoassy s-au  căsătorit în luna  octombrie 1999Foto: Mediafax
Gabi Szabo şi Zsolt Gyongyoassy s-au căsătorit în luna octombrie 1999Foto: Mediafax

După cum aţi citit în ediţia de ieri a ziarului Click!, presa franceză a vuit zilele trecute cu privire la o posibilă nuntă între fosta înotătoare Camelia Potec şi fostul său antrenor, Philippe Lucas.

Dacă acest lucru se va realiza, deşi ambii spun că e o glumă, nu ar fi primul caz în care o sportivă de la noi se mărită cu antrenorul ei. Click! vă prezintă alte câteva cupluri fericite.Gabi Szabo – Zsolt Gyongyossy. Cel mai cunoscut cuplu sportivă/ antrenor din România este cel format dintre fosta campioană olimpică şi mondială Gabriela Szabo şi Zsolt Gyongyossy. Aceasta s-a măritat în 1999 – unul dintre cei mai buni ani ai săi ca sportivă - cu antrenorul care a descoperit-o la un cros şcolar pe când avea doar 12 ani. El avea să fie singurul ei tehnician până la retragere.

Mihaela Lăcătuş – Adrian Lăcătuş. Şi în boxul feminin există o poveste de dragoste ruptă parcă din romane. Mihaela Cijevski, campioană mondială în 2005, s-a căsătorit, un an mai târziu, cu antrenorul său de la lotul naţional, Adrian Lăcătuş. În prezent cei doi pregătesc lotul feminin.

Mihaela Lăcătuş – Adrian Lăcătuş.
Mihaela Lăcătuş – Adrian Lăcătuş.

Lidia Şimon – Liviu Şimon. Campioană mondială la maraton în 2001, la Edmonton, Lidia Şimon s-a căsătorit cu cel care i-a devenit şi antrenor, Liviu. Cei doi s-au stabilit acum în SUA, acolo unde au avut şi baza de pregătire în ultimii 10-15 ani.

Lidia Şimon – Liviu Şimon
Lidia Şimon – Liviu Şimon

Beatrice Căşlaru – Eduard Căşlaru. Beatrice Căşlaru este una dintre cele mai valoroase înotătoare din istoria României. Multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană, ea s-a căsătorit încă din timpul activităţii cu Eduard, cel care a condus-o spre numeroase medalii strălucitoare. Acum, ea este antrenoare de copii.

Beatrice Căşlaru – Eduard Căşlaru
Beatrice Căşlaru – Eduard Căşlaru

Potec şi francezul ar face o pereche frumoasă

Camelia Potec - Philippe Lucas
Camelia Potec - Philippe Lucas

În ediţia de joi a ziarului Click! aţi putut citi despre zvonurile apărute în presa franceză în legătură cu un posibil mariaj între Camelia Potec – campioană în proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004 – şi antrenorul său, francezul Philippe Lucas. Cei doi au fost, la mijlocul lunii aprilie, pentru câteva zile la St. Tropez, acolo unde, mai în glumă, mai în serios, Lucas a spus că dacă ar fi să se recăsătorească ar face-o doar cu Camelia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net