Perpignan și Toniță au ieșit din lupta pentru titlu în Franța

Ovidiu Toniţă jpeg
Ovidiu Toniţă

În urmă cu puțin timp, echipa franceză de rugby USA Perpignan, la care sunt legitimați internaționalii români Ovidiu Toniță și Marius Tincu, a fost învinsă clar (12-43), la Toulon. Acest eșec scoate gruparea catalană din lupta pentru titlul de campioană, titlu pe care l-a câștigat în 2009.

Cu Jonny Wilkinson în mare vervă, RC Toulon s-a revanșat astfel pentru eșecul suferit în sferturile de finală ale Cupei Europei. Fosta grupare a lui Radu Demian și Alin Petrache a înscris patru eseuri, prin Lamont (min. 39), Lovobalavu (min. 62), Auelua (min. 70) și Contepomi (min. 79), ultimul transformându-le pe ultimele trei - primul a fost concretizat de Jonny. Cu aceste încercări, Toulon a obținut și punctul bonus ofensiv.

Perpignan, în schimb, nu a reușit nicio încercare, toate punctele ei fiind obținute prin patru lovituri de pedeapsă fructificate de Porical (min. 8, 16, 22 și 47). Pentru finalista ediției trecute a campionatului a evoluat, ca titular, și Ovidiu Toniță - Marius Tincu, în schimb, nu s-a refăcut după o mai veche accidentare.

Aflată pe locul 9, cu 63 de puncte, USAP nu mai are șanse să se claseze între primele șase la sfârșitul sezonului regulat, ieșind astfel din lupta pentru titlul de campioană a Franței. Peste o săptămână (1 mai), Perpignan va juca în Anglia, cu Northampton, pentru calificarea în finala Cupei Europei.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
regiunile ucrainene unde rusii fac referendumuri foto france24
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg