Preşedintele Bute!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doi bodyguarzi sunt în permanenţă alături de Bute şi le permit doar celor din staff-ul său să se apropie. Limuzina oficială cu care campionul circulă prin Capitală e însoţită mereu de două maşini ale unei societăţi de pază.

Încă de la sosirea în ţară, la conferinţa organizată la Aeroportul „Henri Coandă", Lucian Bute a precizat că are nevoie de linişte înaintea partidei cu francezul Jean Paul Mendy şi că îşi doreşte să fie deranjat cât mai puţin pentru a se putea concentra asupra duelului de la 9 iulie.

De liniştea sa se ocupă un adevărat comando alcătuit din doi bodyguarzi care nu-şi iau ochii de la Bute nici măcar în timpul antrenamentelor, precum şi din alţi câţiva membri ai unei societăţi de pază.

Alături de român, în maşina oficială urcă şi antrenorul Larouche

simeon stalpnicul png

Orice deplasare a campionului român, fie că este vorba despre un drum la sala de antrenament sau de o simplă ieşire la o cafea este atent monitorizată.

Principala temere a staff-ului care îl înconjoară pe Bute este ca acesta să nu contacteze vreun virus, care, chiar dacă ar duce la o simplă răceală, i-ar afecta programul de pregătire. A fost dorinţa expresă a antrenorului Stephane Larouche şi la întâlnirea pe care Bute a avut-o cu jurnaliştii în sala de antrenament, la începutul săptămânii.

Altfel, Lucian Bute s-a întâlnit marţi seară şi cu Gică Hagi, chiar în incinta hotelului unde boxerul român locuieşte în aceste zile.

Până la sala Dinamo, autoturismul e încadrat de maşinile bodyguarzilor

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cum Hagi i-a fost idol în copilărie lui Bute, acesta s-a bucurat enorm când l-a văzut şi l-a apelat cu „Regele". „Tu eşti regele acum", a fost replica fostului fotbalist, care a spus că va fi prezent în primele rânduri la gala „Campion pentru România".

"Şi eu am fost talentat, dar dacă nu munceam la antrenament şi nu respectam fotbalul nu ajungeam sus. Eşti la fel ca mine. Am văzut că te antrenezi până la epuizare. Ştiu că în ring sunt momente dificile. Dacă te lasă picioarele, degeaba eşti talentat", i-a mai transmis Hagi lui Bute.

Morariu: «Avem bani de gală, dar nu pentru JO»

Octavian Morariu, preşedintele COSR, a reacţionat ieri la un articol din „Adevărul", în care Camelia Potec se plângea că nu are bani pentru a se pregăti de JO.

„Dacă avem 5 milioane pentru o gală de box, nu avem aceeaşi sumă pentru cei 100 de sportivi care ne vor reprezenta la JO?", a spus Morariu într-un interviu acordat în Gazeta Sporturilor. „Bute e un mare campion, în lotul olimpic vor fi, de asemenea, mari campioni. Vreau echilibru", a explicat Morariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net