Prospăt divorţat, Gabriel Trifu va conduce echipa de Cupa Davis

Ultima actualizare:

    Gabri Trifu este prieten bun cu Horia Tecau si Andrei PavelFOTO: doartenis.ro
Gabri Trifu este prieten bun cu Horia Tecau si Andrei PavelFOTO: doartenis.ro

Numire surpriză în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României. Locul lui Andrei Pavel va fi luat de Gabriel Trifu!

Aflat înmijlocul unui scandal de divorţ de soţia sa, Catrinel Sandu, cu care are doi copii, Gabriel Trifu pare a avea viitorul asigurat. Comitetul Director al FRT, după discuţii cu toţi componenţii lotului naţional, a decis numirea fostului jucător Gabriel Trifu în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României.

Conform Federaţiei Române de Tenis, acesta va fi ajutat de Andrei Mlendea, care este noul antrenor al echipei României. El este, de asemenea, şi antrenorul lui Marius Copil.

Gabriel Trifu a jucat vreme de nouă ani pentru echipa României, a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei de dublu, şi a evoluat în 15 întâlniri.

Printre cele mai importante rezultate obţinute de el, alături de Andrei Pavel, sunt victoriile din 1997, când cei doi au trecut cu 3-0 de ruşii Evgheni Kafelnikov (fost nr. 1 ATP) şi Andrei Olhovskiy, într-un meci din primul tur al Grupei Mondiale, şi din 2002, în Slovacia, tot în primul tur al Grupei Mondiale, când s-au impus cu 3-2 în faţa perechii Karol Beck/Dominik Hrbaty.

În ultimele zile el a fost subiectul unui scandal, soţia sa, Catrinel Sandu, decizând să divorţeze după ce a încercat în zadar să-l facă să se despartă de amanta cu 20 de ani mai tânără pe care şi-o făcuse de doi ani în SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net