Red Bull rămân imbatabili în calificări

Ultima actualizare:

Webber a smuls pole-ul în ultimele secvenţe ale sesiunii a treia, după ce polonezul Robert Kubica a mers excelent, realizând timpi impresionanţi cu monopostul Renault. Kubica aşezase mai bine de o secundă între el şi ceilalţi candidaţi la prima poziţie, însă Webber a avut un ultim tur absolut fabulos şi obţinut un timp mai bun cu aproape 3 zecimi de secundă.

Locul al treilea a fost obţinut de Sebastian Vettel, care îl va avea alături pe linia a doua la start pe singurul reprezentat Ferrari în calificări, Felipe Massa. Coechipierul acestuia, Fernando Alonso, va pleca ultimul de pe grila de start după accidentul din antrenamente în urma căruia şi-a avariat şasiul.

McLaren nu a reuşit să se ridice la nivelul primilor clasaţi, obţinând locul cinci prin Lewis Hamilton, respectiv poziţia a opta prin Jenson Button. Între cei doi piloţi britanici se află germanii de la Mercedes GP, cu Nico Rosberg din nou în faţa lui Michael Schumacher, de această dată doar la 0,046 de secunde.

Iată grila de start:Linia 1: Webber (Red Bull)/ Kubica (Renault)Linia 2: Vettel (Red Bull)/Massa (Ferrari)Linia 3: Hamilton (McLaren)/Rosberg (Mercedes)Linia 4: Schumacher (Mercedes)/Button (McLaren)Linia 5: Barrichello (Williams)/Liuzzi (Force India) Linia 6: Hulkenberg (Williams)/Sutil (Force India)Linia 7: Buemi (Toro Rosso)/Petrov (Renault)Linia 8: De la Rosa (Sauber)/Kobayashi (Sauber)Linia 9: Alguersuair (Toro Rosso)/Kovalainen (Lotus)Linia 10: Trulli (Lotus)/Glock (Virgin)Linia 11: Di Grassi (Virgin)/Senna (HRT)Linia 12: Chandhok (HRT)/Alonso (Ferrari)

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net