România își află miercuri adversara din Cupa Davis

Ultima actualizare:

    Marius CopilFOTO: EPA
Marius CopilFOTO: EPA

Marius Copil a început săptămâna cu un rezultat mare, iar azi va sta cu ochii pe calculator pentru a vedea cu cine va juca echipa noastră de Cupa Davis în noul sezon 2019. România este cap de serie la tragerea la sorți.

Marius Copil și-a început apărarea finalei jucate anul trecut la turneul ATP de la Sofia cu o victorie incredibilă obținută în fața elvețianului Stan Wawrinka, triplu câștigător de Grand Slam. Românul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6, 6-4 și, la finalul partidei, era extrem de fericit. ”''E o victorie mare. Nu am început meciul bine, am avut unele probleme la serviciu, însă am reuşit să câştig tiebreak-ul şi am avut norocul să obţin un break în setul al treilea, după care am servit foarte bine când am avut minge de meci. Anul trecut am servit foarte bine la Sofia şi sper să continui tot aşa”, a declarat românul. În optimi, el va juca, mâine, contra învingătorului dintre bulgarul Lazarov și spaniolul Fernando Verdasco.

Până atunci, azi, la ora 14.00, România își va afla adversara din grupa a II-a Euro-Africană a Cupei Davis. Echipa noastră este cap de serie, așa că adversarii ”tricolorilor” vor fi aleși dintre formațiile Bulgariei, Georgiei, Marocului, Sloveniei, Turciei și a statului Zimbabwe. Echipa gazda va decide daca joaca acest meci in aprilie sau in septembrie, acestea fiind datele propuse de ITF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net