Rugbyștii de la Farul se vor bate cu cinci ex-fariști

Zainea Mihăiță, Ionuț Florea, Petre Zapan, Cristian Munteanu și Bogdan Pietreanu toți au trecut prin curtea Farului. Aceștia au plecat de la Constanța de mai bine de un an pentru a forma noua echipă de rugby a CSM-ului.

Aceștia au plecat din cauza condițiilor proaste și din pricina problemelor financiare cu care clubul constănțean se confrunta pe atunci. Sâmbătă de la ora 14.00 aceștia se vor reîntâlni cu foștii colegi în partida contând pentru sferturile de finală a Cupei României la rugby.

„Nu va fi un meci ușor având în vedere că CSM București este o echipă destul de bună și închegată. Noi avem ceva probleme de efectiv, în cadrul lotului regăsindu-se câțiva accidentați. Personal, nu mi-a plăcut meciul de la Petroșani și sper să jucăm mult mai bine în compania celor de CSM“, a declarat Daniel Carpo, căpitanul RCJ Farul, pentru „Adevărul de Seară Constanța“.

Rugby Club Județean Farul Constanța va mai susține joi un antrenament sub îndrumările antrenorului Mircea Paraschiv. Vineri rugby-știi au o zi de pauză dar o vor petrece în autocarul care îi va duce la Târgoviște.

În celelalte partide programate se vor întâlni Dinamo și Steaua pe stadionul „Arcul de Triumf”, sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 19.00 (în direct la GSP TV), RC Griviţa - CSM Ştiinţa Baia Mare şi U Cluj - RCM Timişoara.

FotoJet (4) jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
cub toma caragiu png
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg