Sabău: "Mă întorc la Timişoara cu mari emoţii !"

'Va fi un meci foarte greu pentru noi. Mă întorc la Timişoara cu mari emoţii. Foarte mulţi dintre jucătorii de la Timişoara au obţinut nişte rezultate excepţionale la nivel internaţional. Am nişte amintiri foarte frumoase la Timişoara şi este foarte greu să joci împotriva unei echipe care ţi-a oferit atâtea bucurii. Dar trebuie să trecem şi peste acest moment. Este o echipă bună, cu experienţă, cu jucători extrem de valoroşi. Eu cred că este cea mai puternică echipă din România la momentul de faţă. Sunt favoriţi la câştigarea titlului. Noi încercăm să ne pregătim pentru această partidă şi din punct de vedere emoţional, să ne concentrăm', a declarat Sabău.

Tehnicianul mureşean a spus va dori să scoată maximum din acest meci şi că şi un punct ar fi un rezultat bun, chiar dacă există câteva probleme generate de suspendări.

''O să vedem cât de concentraţi vom fi şi cât de mult vom dori victoria ... cât vor fi dispuşi jucătorii să sacrifice şi să lupte pentru orice minge. Dacă reuşim vom avea şanse să scoatem un rezultat bun, dacă nu atunci vom ceda în momentele grele. Nu ne vom baza pe Iencsi şi Florin Dan, care sunt suspendaţi, iar Vasilache şi-a revenit în proporţie de 90%, a început deja antrenamentele. Sper că îl voi putea folosi sâmbătă'', a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, fost antrenor la FC Timişoara.

Meciul Timişoara - FCM Târgu Mureş se va disputa sâmbătă, de la ora 20,00, pe Stadionul Dan Păltinişanu, în cadrul etapei a 28-a a Ligii I.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
Fostul premier bulgar Boiko Borisov FOTO EPA-EFE
Alexandru Muraru/ Facebook
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg