Schumacher, ameninţat cu rezilierea contractului


    Michael Schumacher
Michael Schumacher

Echipa de Formula 1 Mercedes i-a dat un ultimatum pilotului german Michael Schumacher, căruia, în cazul în care va avea sezonul 2011 la fel de dezamăgitor ca 2010, ar urma să i se rezilieze contractul cu un an înainte de termen, susţine cotidianul Bild.

Jurnalul german, care nu menţionează sursa informaţiilor, a precizat că oficialii de la Mercedes nu mai sunt dispuşi să tolereze o astfel de diferenţă între performanţele piloţilor Nico Rosberg (25 de ani) şi Schumacher (41 de ani).

"Sunt mulţumit de ce a făcut Nico. Acum aşteptăm să progreseze Michael, care încă nu este la cel mai bun nivel. Aş fi preferat ca piloţii noştri să se afle în concurenţă permanent, nu este bine când un pilot este departe de celălalt", a declarat directorul Ross Brawn, potrivit Bild.

Schumacher, septuplu campion mondial, ocupă în prezent locul 10 în clasamentul general al Campionatului Mondial de Formula 1, cu 46 de puncte, în timp ce Rosberg se află pe poziţia a 7-a, cu 122 de puncte.

De la revenirea în competiţii, cele mai bune rezultate obţinute de Michael Schumacher au fost clasarea pe locul 4 la GP-urile de la Barcelona şi Istanbul. Contractul pilotului german cu Mercedes va expira în 2012.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg