Scoţia a pus "piedică" Angliei, Irlanda a dominat Ţara Galilor

Cum se întâmplă de obicei, meciul Scoţia - Anglia a fost unul pe "viaţă şi pe moarte". Nu întâmplător, Jonny Wilkinson, Ugo Monye şi Kelly Brown au părăsit terenul accidentaţi (comoţie). Iar dacă uvertura engleză a fost comoţionat după ce a fost lovit în arcadă de gheata unui coleg, ceilalţi doi s-au dat cap în cap la o acţiune în care Scoţia ameninţa buturile adverse.

Disputa de la Edinburgh a fost una a transformerilor. Cu precizarea că Dan Parks a trimis de două ori balonul în stâlpii buturilor engleze! La ultima sa ispravă înaintaşii "ciulinului" au recuperat mingea şi au fost pe punctul de a marca o încercare...

Rezultatul dezavantajează echipa Angliei, care a ieşit din cursa pentru câştigarea Six Nations. Dacă va învinge la Paris, sâmbătă, 20 martie, selecţionata lui Martin Johnson (tot mai contestat) poate ajuta Irlanda să-şi apere titlul. Cu condiţia ca "verzii" să reuşească să învingă incomoda formaţie a Scoţiei, în aceeaşi zi, la Dublin.

Cu Brian O'Driscoll aflat la meciul cu numărul 100, "verzii" nu au avut mari probleme în a depăşi (27-12) o echipă galeză care a impresionat ca grup, însă nu a avut acele individualităţi care să facă diferenţa.

La ora 16.30 a început meciul Franţa - Italia. În caz de victorie "cocoşii" vor fi singurii cu maximum de puncte în Turneu. Şi vor avea prima şansă de a realiza Marele Şlem.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
politie austria viena foto shutterstock
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg