Scrimă/Brânză, eliminată în şaisprezecimi la Mondiale

Ultima actualizare:

În optimi, Loredana Iordăchioiu a cedat cu un scor similar, 12-15, în faţa franţuzoaicei Fressel-Colovic.

Rezultatul Loredanei Iordăchioiu a fost cel mai bun înregistrat de sportivii români, luni, la probele de spadă masculin şi feminin.

Anca Măroiu a pierdut primul meci pe care l-a disputat în faza eliminatorie, în turul al treilea, în faţa danezei Louise Karin Hooge, scor 13-15, în vreme ce Simona Alexandru a cedat şi ea la primul meci al său, fiind eliminată de elveţianca Sophie Lamon, cu scorul de 14-15.

În proba masculină de spadă, Bertalan Arkosi şi Adrian Pop au obţinut cele mai bune performanţe, ajungând până în turul al treilea. Arkosi a fost eliminat de italianul Paolo Pizzo, scor 6-15. În primele două tururi din faza eliminatorie, Arkosi a trecut de brazilianul Richard Grunhauser, scor 15-8, şi de japonezul Keisuke Samamoto, scor 15-14. De asemenea, Adrian Pop a părăsit competiţie, fiind eliminat, în turul al treilea, de polonezul Radoslaw Zawrotniak, scor 13-15. Adrian Pop a intrat în competiţie direct în turul secund, unde l-a învins pe iranianul Ali Yaghoobian, scor 15-11.

În faza eliminatorie a probei individuale de spadă masculin a mai participat românul Cosmin Kortyanu, acesta pierzând însă din primul tur în faţa rusului Pavel Sukov, cu scorul de 10-15.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net