Se iubesc de la distanţă!

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Corina Ungureanu, locul 2 în topul celor mai sexy 40 de gimnaste ale tuturor timpurilor

Prietenul Corinei Ungureanu, expulzat din România

Corina Ungureanu: «Japonezii încă mai fac bani pe spatele nostru»

Retrasă din activitatea competiţională, Corina (30 de ani) a părăsit pentru o vreme România în favoarea Marii Britanii. Acolo a antrenat o clasă de copii la clubul de gimnastică de pe insula Isle of Man, dar a şi legat o relaţie de iubire cu un manager de bancă pe nume Jonathan Potts, mai mare cu zece ani decât ea. S-au cunoscut în urma unui concurs la care Jonathan era reprezentant al sponsorului, iar Corina participantă cu grupa sa.

La câteva săptamani distanţă, întâlnindu-se întâmplător într-un bar, Corina l-a întrebat dacă ar fi de acord să sponsorizeze clubul de gimnastică cu o bârnă nouă, care costa 5.000 de lire.

Răspunsul a fost afirmativ, iar din ziua aceea cei doi sunt împreună, chiar dacă gimnasta s-a reîntors acasă, la Ploieşti, în toamna anului trecut. Acest lucru nu a rupt însă relaţia, ba din contră a întărit-o.

"Fiind obişnuit să călătoresc frecvent pe distanţe lungi vin în România cel puţin o dată la trei săptămâni pentru a-mi vizita iubita. Corina nu vrea să se întoarcă în Anglia, aşa că ajung eu aici cât pot de des", a declarat Jonathan într-un interviu pentru revista OK!.

El a luat în calcul chiar varianta de a se muta definitiv în România, dacă va găsi un loc de muncă pe măsura pretenţiilor sale. „Până să o cunosc pe Corina, ştiam mare lucru despre România. Doar că a fost o ţară comunistă, auzisem de Nadia Comăneci, de Ilie Năstase şi de Mutu, care jucase la Chelsea", a mai spus Potts.

Jonathas ştie că iubita sa a pozat în Playboy şi a apărut în câteva filmuleţe deocheate, în care făcea exerciţii pe bârnă complet dezbrăcată, făcute în Japonia, dar nu e deranjat de asta, mai ales că nici Corina nu regretă nimic din ceea ce a făcut. Pentru a-şi dovedi dragostea, britanicul îi spune de cel puţin trei ori pe zi „te iubesc" fostei gimnaste, ziua încheindu-se şi terminându-se pentru el cu aceleaşi cuvinte drăgăstoase.

Isle Of Man, paradis fiscal

Isle Of Man e o insulă situată între Irlanda şi Anglia. Are o lungime de 48 km, o suprafaţă de 572 kmp, iar populaţia este estimată la 76.538 de locuitori. Insula are o economie cu taxe foarte scăzute, cele pe venit variind între 10 şi 18%, iar companiile sunt scutite de impozite, motiv pentru care e recunoscută ca un adevărat paradis fiscal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net