Se rupe lanţul de iubire? Relații tensionate între Halep și antrenorul ei


    Halep şi Cahill
Halep şi Cahill

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Miami de britanica Johanna Konta, care s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-2.

Din păcate, românca a ieşit în evidenţă prin câteva replici adresate antrenorului Darren Cahill atunci când acesta venise să îi dea sfaturi. La prima intervenţie de “coaching”, care a avut loc în timpul celui de-al doilea set, Halep şi-a certat antrenorul, cerându-i să nu mai dea din cap atunci când greşeşte. A fost prima reacţie de acest gen în faţa lui Cahill, care o antrenează “full-time” din decembrie 2015, însă nu singura din cariera ei.

Victor Ioniţă a avut parte de reproşurile Simonei Halep, culmea, tot la Miami, în 2015: “Bate şi tu din palmele alea, nu sta degeaba”, i-a reproşat românca. De asemenea, la finala câştigată în acelaşi an la Indian Wells, i-a spus: “Asta vrei tu să fac eu? Mişto... Şi eu vreau să mă încurajaţi mai tare şi să ţipaţi pe acolo. Ăştia de ţipă sunt doar ai ei. E greu, dar mă rog, e ok... E în regulă”. La două luni distanţă de la aceste ieşiri, Victor Ioniţă a fost concediat.De acum, Simona se va pregăti pentru sezonul de zgură, care va începe în 22-23 aprilie, cu întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Imediat după, va pleca la Stuttgart, pentru primul turneu important pe această suprafaţă.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg