Secretul lui Webber

Australianul i-a depăşit succesiv pe Vitaly Petrov, Michael Schumacher, Fernando Alonso, Felipe Massa, Nico Rosberg şi, cu numai câteva tururi înainte de final, pe Jenson Button. În mod cert, el l-ar fi ajuns din urmă şi pe Vettel dacă cursa ar mai fi durat câteva tururi.

"A fost un Mare Premiu interesant, am decis să începem cu pneuri hard. Ştiam că nu este cel mai dorit tip de pneu şi nu a fost uşor să revenim cu aceşti băieţi. Să văd că eram pe 17 după 15 tururi a fost dificil, dar apoi m-am simţit confortabil cu monopostul şi am avut câteva seturide pneuri soft disponibile după calificări. Poate că cel mai bun pariu este să nu iei parte la calificări şi să începi de acolo! Lăsând glumă la o parte, am făcut o treabă grozavă în acest weekend, băieţii nu au renunţat şi a fost un pilotaj pentru toată lumea de la fabrică", a declarat el la conferinţa de presă de la finalul calificărilor.

Australianul l-a felicitat pe Hamilton pentru victorie: "Felicitări lui Hamilton. A fost bine că în sfârşit cineva... bineînţeles că Vettel este în aceeaşi echipă, dar a avut un parcurs fenomenal şi toţi luptăm pentru victorii. Într-un fel este păcat că a câştigat McLaren, dar nu-l putem lăsa pe Vettel să se îndepărteze prea mult. A fost o zi bună pentru noi în termeni de puncte pentru echipă", a mai precizat el.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Vandalizare mijloace de transport în comun FOTO Primăria Constanța jpg
Programul Rabla
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali