Serena, vedetă de film

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Serena William a învins boala de plămâni care a ţinut-o în afara terenului de joc circa un an şi a câştigat sâmbătă, la Londra, ce-l de-al cincilea său titlu pe iarba de la Wimbledon.

La câteva zile distanţă, americanca în vârstă de 30 va schimba însă racheta de tenis cu dosarele şi echipamentul sportive cu un costum Hugo Boss.

Serena va juca în SUA, la sfârşitul acestei săptămâni, rolul unei femei avocat în serialul Drop Dead Diva, care are foarte mult succes în acest moment.

simeon stalpnicul png

"Când eram mică, am crezut că mă voi întoarce la şcoală şi că voi deveni avocată. Aşa că sunt fericită că am avut parte de acest gen de experienţă în spatele scenei. Te simţi mult mai puternică în costum", a declarat Serena, al cărei debut de duminică seara este foarte aşteptat peste Ocean.

Serena William a câştigat sâmbătă turenul de Wimbledon nu o dată, ci de două ori. Asta pentru că la cinci ore după succesul de la simplu, Serena a învins alături de sora sa mai mare, Venus, şi în finala de la dublu, perechea formată din cehoaicele Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka, scor 7-5, 6-4. Victoria de la dublu este, ca şi simplu, tot a cincea la Wimbledon, unde a mai câştigat alături de Venus în 2000, 2002, 2008 şi 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net