Serena Williams, câștigătoare la Roland Garros: „A fost foarte greu astăzi”

Ultima actualizare:

    Serena Williams a câștigat la Roland Garrosfoto: arhiva personală
Serena Williams a câștigat la Roland Garrosfoto: arhiva personală

Sâmbătă (6 iunie), Serena Williams, numărul unu WTA, a câștigat competiția împotriva adversarei Lucie Safarova, despre care tenismena spune că a jucat foarte bine și i-a ridicat dificultăți în câștigarea meciului.

Serena Williams a învins-o pe tenismena cehă Lucie Safarova, locul 13 WTA, în cadrul finalei turneului Roland Garros, obținând cel de-al 20-lea trofeu la un Grand Slam la simplu. Williams a zis că a muncit din greu pentru această victorie, informează Mediafax.

Jocul a durat o oră și două minute, iar Williams a reușit să obțină scorul câștigător 6-3, 6-7 (2), 6-2. Sportiva a avut numai cuvinte de laudă pentru adversara ei: „A fost foarte greu astăzi. Am fost un pic nervoasă, iar Lucie a jucat minunat. A fost o adversară magnifică. A fost agresivă și nu a avut teamă”.

Mai mult, Williams consideră acest câștig unul special, întrucât nu a avut întotdeauna succes la  French Open: „Să câștig al 20-lea titlu de Grand Slam din carieră aici la Roland Garros este special pentru mine, pentru că nu am avut mereu succes aici. Mulțumesc tuturor fanilor, este un vis că am câștigat acest titlu”, a spus tenismena.

Lucie Safarova se va întoarce la Roland Garros și în ultimul act al probei de dublu, unde va juca alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Cele două vor juca împotriva perechii Casey Dellacqua/Iaroslava Șvedova, din Australia, respectiv Kazahstan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net