Sexy-halterofila a doborât recordul european de tineret!

Ultima actualizare:

    Roxana ar putea  schimba oricând  cariera de  sportivă cu cea  de fotomodel
Roxana ar putea schimba oricând cariera de sportivă cu cea de fotomodel

Roxana Cocoş a stabilit un nou record european de tineret al categoriei 69 kilograme în cadrul CE de la Bucureşti. Bucureşteanca a ridicat 135 de kilograme la stilul aruncat şi a obţinut per ansamblu o medalie de aur şi două de argint.

În incinta Hotelului Rin Grand Hotel din Capitală au continuat întrecerile Campionatelor Europene de haltere pentru juniori şi tineret U-23, la care participă aproximativ 400 de sportivi din 37 de ţări de pe continent.Până vineri, penultima zi de întreceri, halterofilii romani au stabilit un record de medalii - 26, întrecând toate aşteptările. Juniorul Leonard Cobzariu a cucerit 2 medalii de argint şi una bronz la categoria 94 kg, iar la tineret, 75 de kg, Mariana Dumitrescu a câştigat o medalie de bronz.

Joi după-amiază, multipla noastră campioana Roxana Cocoş, într-o întrecere "a nervilor" şi a rezistenţei cu rusoaica Viktoria Savenko a reuşit să stabilească un nou record european al categoriei, 69 kg, obţinând o medalie de aur şi două de argint.

"Am ştiut că va fi foarte greu. Competiţia este de un nivel foarte bun şi organizarea este una de standarde europene.Viktoria Savenko este o adversară redutabilă şi ştiam că va fi foarte dificil. Un asemenea record îmi dă curaj dar, mai întâi, trebuie să mă calific la Paris, în noiembrie, şi apoi vreau să mă gândesc şi la JO de la Londra. Deocamdată vreau să iau lucrurile pas cu pas. Am ambiţie şi voinţă şi îmi dorec foarte mult să aduc o medalie Romaniei în 2012, la Jocurile Olimpice", a declarat după concurs Roxana Cocoş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net