Simona a trecut la bucătărie
Deţinătoare a titlului la Rogers Cup, Simona Halep a avut parte la Toronto de o experienţă inedită: a fost ajutor de bucătar. Aseară, după închiderea ediţiei, ea a jucat în turul secund al turneului canadian.
Simona Halep recunoaşte că nu petrece prea mult timp în bucătărie, pentru că atunci când ajunge acasă mama ei îi face toate poftele. Totuşi, indiferent unde s-ar afla, Simona are un aliment de care nu se atinge, pentru că îi face rău: usturoiul. „Am avut probleme cu stomacul, aşa că acum încerc să îl ţin curat. Usturoiul îmi afectează stomacul, aşa că mănânc mereu fără. Şi la restaurant le cer în mod special să nu pună usturoi în mâncare, indiferent dacă sunt în timpul turneelor sau în timpul liber”, a mărturisit Simona.
În scurtul dialog avut cu suporterii ei canadieni, Simona a recunoscut că viaţa de tenismenă are şi părţi neplăcute, cele mai rele fiind drumurile nesfârşite între turnee. „Călătoriile reprezintă cea mai mare problemă. În fiecare săptămână trebuie să schimbăm locurile, să schimbăm fusul orar, mâncarea. Dar iubesc tenisul, aşa că nici un sacrificiu nu este prea mare pentru a face ce îmi place”, a mai spus românca.