Simona Halep a explicat de ce nu a dansat cu Novak Djokovic la Gala de la Wimbledon

Ultima actualizare:

    Simona Halep a prezentat trofeul în cadrul Galei de la finalul turneului de la WimbledonFoto: AELTC
Simona Halep a prezentat trofeul în cadrul Galei de la finalul turneului de la WimbledonFoto: AELTC

Triumfătoare la Wimbledon, în urmă cu un an, Simona Halep a declarat, pentru BBC, că anul trecut a fost foarte emoţionată la petrecerea care s-a desfășurat la încheierea întrecerii. Constănțeanca nu a dansat cu Novak Djokovic deoarece s-a temut că o să cadă!

La turneul organizat de All England Lawn Tennis and Croquet Club există mai multe obiceiuri. Iar printre acestea se numără și dansul în care se prind campionii de la simplu la gala de final. Așa s-a întâmplat în 2018, de pildă, când Novak Djokovic a dansat cu Angelique Kerber. Sau în 2015, când sârbul a avut-o drept parteneră pe Serena Williams. Anul trecut, însă, Nole și Simona nu s-au prins în obișnuitul dans. Iar românca a explicat pentru BBC de ce: „Gala a fost extraordinară. Ceva special. Dar nu am dansat. Eram foarte stresată şi am întrebat dacă trebuie să dansez. Mi-au spus că eu decid. Am spus: <<Nu, vă rog>>. Nu am vrut să cad”. 

În dialog cu Sue Barker, fosta campioană a tenisului și cunoscuta comentatoare BBC, Halep a descris performanța din 13 iulie 2019 ca fiind „un vis, cu atât mai mult pentru părinţii mei. Orice sportiv visează să câştige Wimbledon-ul, dar eu n-am avut curajul să cred că voi ajunge acolo într-o bună zi. A fost ceva uriaş. Acum sunt campioană la Wimbledon doi ani, ador asta. Mă mai bucur un an de asta. Şi am primit prosoape, o şapcă şi un tricou de la Wimbledon. Aşa că m-au făcut să mă simt ca şi cum aş juca în acest an”În aceeași intervenție pentru BBC, Halep a recunoscut că  este „un pic îngrijorată” de perspectiva participării la US Open în acest an şi a precizat că încă nu ştie ce va face: „Va fi puţin dificil. Depinde de restricţii. Nu am idee în acest moment, pentru că nimeni nu ştie ce se va întâmpla după această lună. Voi aştepta să văd ce se va decide. Să văd ce fac ceilalţi jucători”.În același interviu realizat în sistem videoconferință,  Halep a mărturisit că speră să participe la primul turneu WTA organizat după pauza cauzată de pandemie, Palermo Open: „A fost cea mai lungă pauză din viaţa mea! Am făcut lucruri normale, nimic special. Am vrut să mă relaxez, după anii mulţi la vârf presiunea era mare. Acum mi-e ‘foame’ din nou, vreau să călătoresc şi să joc tenis. Această perioadă m-a ajutat să cred că mai am câţiva ani de carieră”, a adăugat sportiva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net