Simona Halep a făcut yoga la 200 metri înălţime

Ultima actualizare:

    Timp de 30 de minute, Simona a făcut exerciții fiziceFoto: AFP
Timp de 30 de minute, Simona a făcut exerciții fiziceFoto: AFP

Turneul Campioanelor reuneşte la finalul fiecărui an cele mai bine clasate tenismane din sezon. Anul trecut, Simona Halep a participat pentru prima dată şi a ajuns până în finală. În 2015, românca, locul 3 mondial, este aşteptată iar la Singapore, iar organizatorii turneului au decis să o aleagă pe ea pentru a promova competiţia. Astfel, Simona ia parte la tot felul de evenimente care anunţă apropierea turneului.

Dincolo de fiecare turneu în parte, în circuitul mondial e mare bătălie pentru a ajunge, la finalul anului, la Turneul Campioanelor, concurs unde se califică cele mai bune opt jucătoare în anul respectiv. Premiile sunt uriaşe, în 2015 fiind puse în joc peste 7 milioane de dolari.  În fiecare an, o vedetă a tenisului feminin anunţă, printr-o acţiune oficială, apropierea Turneului Campioanelor, mergând chiar în oraşul care va găzdui competiţia şi participând la câteva acţiuni promoţionale. Anul acesta cea care a avut această onoare a fost Simona Halep, a treia jucătoare a lumii şi, în mod normal, participantă la turneul programat la finalul sezonului.

Românca a avut o zi plină miercuri (22 iulie), dar a fost mereu cu zâmbetul pe buze, relaxată şi bine-dispusă, semn că a dat uitării eşecurile neaşteptate din ultima vreme. Dis de dimienaţă, Simona a participat la o şedinţă foto inedită. Nu la plajă, nici la piscină, ci la o şedinţă de yoga, pe acoperişul hotelului Marina Bay Sands, stabilimentul în care vor fi cazate jucătoarele şi în care se vor desfăşura tragerea la sorţi, conferinţele de presă şi alte acţiuni oficiale pe parcusul turneului.


    Românca a învățat diferite tehnici de respirație
Românca a învățat diferite tehnici de respirație

Hotelul e cunoscut ca fiind unul dintre cele mai luxoase din lume, cu dotări de 5 stele, un cazinou, un centru spa, peste 2000 de camere, piscine interioare şi jacuzzi dar şi cu o piscină exterioară, amplasată pe acoperiş, la peste 200 de metri înâlţime, care oferă o privelişte de vis. Cum era de aşteptat, Halep a fost în centrul atenţiei, fotografii imortalizându-I fiecare mişcare. Tenismana a încercat diferite exerciţii fizice şi tehnici de respiraţie şi s-a arătat încântată de experienţă. ”E frumos să fiu din nou aici, la Singapore, este un oraş în care întotdeauna m-am simţit bine. Sper să pot reveni şi în acest an, să joc aici la Turneul Campioanelor”, a spus românca.

A făcut pizza

Aflată în Singapore, unde promovează Turneul Campioanelor care va închide sezonul WTA, Simona Halep a avut parte de activităţi care mai de care mai diverse şi interesante. După ce a început ziua cu o şedinţă de yoga pe acoperişul Marina Bay Sands, Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a susţinut o conferinţă de presă, iar apoi, pentru că era ora mesei, a plecat la pizza. Dar nu ca să o mănânce ci ca să o prepare. O vedeţi în acţiune, pregătind blatul de pizza în Pizzeria Mozza, din Marina Bay Sands.

Se pregăteşte pentru turneul de la Toronto 

Românca a învățat diferite tehnici de respirație
Românca a învățat diferite tehnici de respirație

Simona Halep (locul 3 WTA) va începe sezonul de hard din America de Nord cu turneul de la WTA de categorie Premier 5 de la Toronto (8-16 august), după ce în ultimii 3 ani nu a evoluat în Canada. Ea va lua un Wild Card pentru a putea participa aici şi va fi cap de serie numărul 3 , având primul tur liber. Irina Begu(locul 30 WTA) va fi şi ea pe tablou, în timp ce Monica Niculescu (locul 38 WTA) va începe din calificări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net