Simona Halep, debut cu victorie la Melbourne. În optimi o așteaptă Gabi Ruse

Ultima actualizare:

Meciul de debut este greu pentru toate jucătoarele de clasă, așa că Simona Halep a așteptat cu emoție întâlnirea cu Destanee Aiava, de la Melbourne. A fost, însă, o partidă dominată de româncă.

Simona Halep este în optimi la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep este în optimi la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Simona Halep, care a fost desemnată a doua favorită a turneului Melbourne Summer Set 2, a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe australianca Destanee Aiava, o jucătoare venită din calificări.

Românca a avut nevoie de o oră și 20 de minute de joc pentru a-și asigura prezența în optimile de finală, acolo unde o va întâlni chiar pe partenera ei de dublu, Gabriela Ruse.

Meciul va avea loc joi, nu înainte de ora 03.30. Cele două s-au mai întâlnit în primul tur la Transylvania Open, când Halep s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.

Simona Halep: ”Mă simt sănătoasă și gata de joc”

La finalul partidei, Halep a declarat: "Anul trecut a fost foarte dificil, poate cel mai greu din cariera mea, dar sunt fericită să mă aflu din nou, aici, în Australia, care are un mereu un loc special în inima mea. Sâ câştig astăzi înseamnă mult şi sunt bucuroasă că am trecut mai departe. Pauza de anul trecut m-a ajutat să-mi odihnesc un pic mintea, după ce am fost mulţi ani în top, iar presiunea a fost mare şi m-am simţit un pic epuizată. Dar a fost şi greu în acelaşi timp, deoarece  e dificil să revii după ce ai stat o perioadă de 3-4 luni fără niciun meci oficial. Dar am jucat bine la finalul anului şi sunt fericită că acum mă simt sănătoasă şi pregătită să joc. Am jucat acum câteva luni cu Gabi în România, dar fiecare meci este diferit, mâine e o nouă provocare şi vreau doar să mă recuperez şi să fiu în stare să joc cel mai bun tenis", a declarat Halep, la interviul după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net