Simona Halep, după calificarea în optimi la Indian Wells: ”Am vrut să lupt până la sfârșit”

Ultima actualizare:

    Simona Halep, după o nouă victorieFoto: GettyImages
Simona Halep, după o nouă victorieFoto: GettyImages

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells după un meci mai complicat decât și-ar fi imaginat înainte. Din fericire, experiența româncei a făcut-o să treacă de momentele dificile și să se impună în trei seturi în fața americancei Caroline Dolehide

La finalul partidei câștigate cu scorul de 1-6, 7-6, 6-2, Simona Halep a declarat: “Mult respect pentru ea, este o jucătoare extraordinară şi este foarte greu să-i returnezi. Am avut probleme în setul secund, dar am vrut să rămân acolo, să lupt până la sfârşit. După ce am câştigat setul al doilea, m-am gândit că am o şansă mare să câştig meciul. Am simţit-o căzută puţin după ce a pierdut setul al doilea şi mi-am spus că trebuie să fiu mai agresivă, să o ţin în spate, pentru că dacă atacă mingea, e greu să returnez. Cred că m-am mişcat bine, am fost un pic mai puternică în picioare în final şi poate de aceea am câştigat”, a declarat, la interviul de după meci, jucătoarea noastră.

Liderul clasamentului WTA a mai spus că se simte perfect la Indian Wells: ”Este ca un paradis aici. Este extraordinar să câştig meciuri pe acest teren minunat. De fiecare dată când mă întorc aici mă simt foarte bine şi vreau să dau tot ce am mai bun, pentru că mă susţineţi mereu. Este foarte frumos să joc la Indian Wells”, a mai spus Simona Halep, în apluzele spectatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net