Simona Halep, eliminată de Maria Sharapova de la US Open după un meci dramatic

Ultima actualizare:

    Maria Sharapova a avut o revenire de senzație după suspendarea primită pentru dopajFoto: Twitter
Maria Sharapova a avut o revenire de senzație după suspendarea primită pentru dopajFoto: Twitter

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open după un meci maraton cu Maria Sharapova. Rusoaica s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-3. Simona a revenit incredibil în setul doi, de la 1-4. A salvat o minge de game pentru 1-5 și și-a adjudecat setul doi, dar nu a fost de-ajuns.

Maria Sharapova a avut o revenire de senzație în prim-planul tenisului de performanță. Benefinciind de un wildcard după ce a fost suspendată pentru dopaj timp de un an și jumătate, Sharapova a întâlnit-o pe Simona Halep în primul tur de la US Open, reușind să se impună la capătul unui meci spectaculos. Rusoaica a avut în acest meci peste 60 de lovituri câștigătoare, ceea ce este incredibil pentru cineva care a lipsit atât de mult din activitate. 

Rusoaica și-a adjudecat primul set, fructificând slăbiciunile arătate de Halep la primul serviciu. Simona a servit extrem de slab în momentele cheie, permițându-i Mashei să returneze decisiv și se impună în primul act. 

Al doilea set avea să fie de poveste. Rusoaica avea 4-1 și părea să se impună lejer, dar Halep a avut o revenire fantastică. A salvat o minge de 5-1 și a întors soarta setului în favoarea sa, ajutată și de lipsa de reacție a Sharapovei, șocată de ceea ce i se întâmpla. 

simeon stalpnicul png

Setul trei a început în aceeași notă de dominare a Sharapovei, care și-a impus jocul solid până la 4-1. Interesant este că, la 0-1, Sharapova a luat o pauză și a plecat la vestiar, după ce jocul său a avut de suferit în setul precedent. Halep a luptat și, la scorul de 5-3 pentru rusoaică, jucătoarea noastră a avut o minge de game pe serviciul adversarei. Halep a ratat oportunitatea, lovind în banda fileului. De-acolo, rusoaica a știut ce are de făcut, reușind să acceadă cu multe emoții în turul 2 de la US Open. 

„Întotdeauna a fost greu să joc împotriva Simonei. Am avut emoții mari încă de la tragerea la sorți. Am avut multe meciuri de calitate jucate cu ea. Noi ne respectăm, e un adversar redutabil”, a spus Sharapova la finalul meciului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net