Simona Halep, înaintea meciului cu Serena: ”Sunt pregătită pentru un meci lung”

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Simona Halep a vorbit la conferința de presă de după calificarea în sferturile de finală de la Australian Open despre confruntarea care o așteaptă marți, contra Serenei Williams.

Românca a rememorat ziua victoriei de la Wimbledon, când a învins-o pe americancă. Concluzia a fost una singură: ”cea mai bună zi din viața mea”. “Serena este singura cu 23 de grand slam-uri, deci nu o putem compara pe Serena cu noi, toate, pentru că nu avem atâtea grand slam-uri, dar când intru pe teren este doar o altă adversară. Întotdeauna mă concentrez pe mine însămi, mai mult decât mă concentrez asupra jucătoarei împotriva căreia evoluez şi încerc să dau totul, să fac tot ce pot ca să câştig meciul. Sunt obişnuită să joc cu Serena, am făcut-o de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept, voi încerca să-mi fac jocul meu şi să fiu încrezătoare. Meciul cu Serena de la Wimbledon cred că a fost unul dintre cele mai bune din viaţa mea, de fapt a fost cea mai bună zi din viaţa mea, m-am simţit foarte încrezătoare de atunci, am simţit fiecare minge, tot meciul, dar nu sunt diferită din punct de vedere psihic de atunci. Cred că două meciuri la rând nu pot fi la fel, aşa că sunt gata să mă confrunt cu ea, aici. Am nevoie de cel mai bun tenis împotriva ei, dar nu mă gândesc la cele două victorii pe care le am cu ea. Sunt pregătită şi pentru un meci lung, sunt pregătită să înfrunt orice, pentru că ştiu la ce să mă aştept. Trebuie doar să-mi fac jocul, este singurul lucru pe care ştiu să-l fac cel mai bine”, a spus Halep la conferința de presă.

Ea spune că nu se teme de forța americancei: “Este multă putere. Am urmărit puţin meciul Serenei cu Arina Sabalenka, era o forţă imensă acolo. Dar nu sunt speriată de forţa care este în tenis acum, am experienţă, am jucat de multe ori cu astfel de jucătoare şi le-am bătut pe majoritatea. Sunt încrezătoare cu modul meu de a juca, nu înseamnă prea mult puterea pentru mine”, a precizat ea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net