Simona Halep la Stuttgart

Ultima actualizare:

    Simona Halep e în semifinale la Stuttgartfoto: AP
Simona Halep e în semifinale la Stuttgartfoto: AP

Simona Halep a învins-o azi pe Sara Errani şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, acolo unde o va întâlni pe Caroline Wozniacki.

Simona Halep, cap de serie numărul 2 la Stuttgart, a câştigat cu scorul de 6-4, 6-4, în faţa sportivei din Italia, locul 15 WTA, impunându-se lejer într-un meci ce a durat o oră şi 22 de minute.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un cec în valoare de 28.601 de euro şi cu 185 de puncte WTA.

Simona Halep la Stuttgart: meciul cu Wozniacki de la ora 14.30

În faza următoare, Simona Halep va întâlni la Stuttgart pe Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 5 WTA, cap de serie numărul 4, cea care a trecut de Carla Suarez Navarro (Spania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Sportiva noastră are palmares pozitiv cu Wozniacki, 2-1.

Meciul va fi mâine în direct la Dolce Sport 3, de la ora 14.30.

Anterior meciului de la Stuttgart, Simona Halep şi Errani şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând câte o partidă cu scor categoric. În 2013, în turul al treilea al turneului de la Miami, Errani s-a impus cu 6-1, 6-0. Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Doha, cu scorul de 6-2, 6-0.

Cealaltă semifinală se va cunoaşte după jucarea meciurilor Angelique Kerber (Germania), locul 14 WTA - Ekaterina Makarova (Rusia), locul 8 WTA şi cap de serie numărul 6 şi Caroline Garcia (Franţa), locul 29 WTA - Madison Brengle (SUA), locul 43 WTA.

Simona Halep la Stuttgart: “E vorba de invidie”

Performanţele Simonei Halep la Stuttgart sunt comentate şi în lumea fotbalului. “Este o sportivă deosebită, un caracter, pentru că, iată, iese mereu din situaţii dificile. Câştigă mereu, este acum pe locul doi şi ne face să ne mândrim cu ea”, a spus antrenorul secund al celor de la Viitorul, Fane Iovan.

Acesta a vorbit şi despre ameninţările pe care sportiva le-a primit pe twitter de la un danez. “Este vorba despre invidie. Nu e frumos, am văzut şi eu. Probabil că ea joacă foarte bine, a urcat foarte sus şi cred că e numai un mesaj pentru a o opri din succesul pe care îl are”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net