Simona Halep la Toronto! "Vreau să văd cât de bună pot fi pe hard!"


    Simona Halep la WuhanFoto: AP
Simona Halep la WuhanFoto: AP

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume. Ea a anunţat că nu are un obiectiv pentru sezonul nord-american pe suprafaţă rapidă, pe care-l începe în această săptămână, precizând că vrea doar să se califice la Turneul Campioanelor de la Singapore.

“Nu am obiective, nu am aşteptări de la mine, vreau doar să obţin calificarea la Singapore în acest an, aşa că joc fără presiune şi vreau să văd cât de bună pot fi în acest sezon pe hard”, a declarat Simona Halep la Toronto.

“Îmi place mult aici pentru că mereu vin mulţi români să mă susţină, chiar şi la antrenamente. Am jucat bine în trecut, turneul este frumos, terenul central este extraordinar, aşa că abia aştept să încep competiţia, de fapt să joc primul meci, care o să fie unul de dublu”, a precizat ea.

Simona Halep la Toronto: aici a bătut-o pe Kuzneţova

Simona Halep şi-a reamintit că în 2011 a ajuns în turul al doilea al Rogers Cup, tot la Toronto, venind din calificări, şi că în prima manşă a obţinut cea mai importantă victorie din cariera ei de până atunci, împotriva sportivei ruse Svetlana Kuzneţova (4-6, 6-4, 6-3): “Sunt fericită că m-am întors aici. Am jucat o dată la Toronto şi am jucat bine. Am obţinut cea mai mare victorie la acea vreme, împotriva Svetlanei Kuzneţova”.

Ea trebuia să joace luni la Rogers Cup o partidă de dublu, dar aceasta nu s-a putut disputa din cauza ploii. Meciul a fost reprogramat pentru marţi, când românca şi sportiva rusă Daria Gavrilova vor juca, în primul tur, cu perechea Darija Jurak/Raquel Kops-Jones (Croaţia/SUA). La simplu, Simona este cap de serie numărul 2. Ea este calificată direct în turul al doilea, fază în care va evolua împotriva învingătoarei dintre Jelena Jankovici şi Caroline Garcia, partidă ce va avea loc tot marţi.

Simona Halep la Toronto: a vorbit despre Serena şi Bouchard

Sportiva noastră a participat ieri la All Access Hour, întâlnirea cu presa mai puțin formală, la care iau parte primele opt favorite ale turneului și la care se pun întrebări inedite, se fac concursuri și multe alte lucruri care nu se petrec de regulă la conferințele de presă. Simona Halep a vorbit despre Eugenie Bouchard şi despre Serena Williams.

“Oamenii încep să spună diverse lucruri când începi să pierzi. E un lucru normal. Eu știu asta pentru că și eu am pățit același lucru la mine în țară…E dificil să comentezi astfel de lucruri, pentru că dacă obții victorii, totul e perfect, dar dacă pierzi, uneori oamenii se uită să vadă ce faci în afara terenului și iau totul în sensul rău", a explicat sportiva.

”Cred că Eugenie Bouchard va reveni curând în top. A mai fost acolo, știe cum să joace pentru a fi acolo. Fiecare jucătoare trece prin asta, îți consumă timp și energie, dar se mai întâmplă și astfel de lucruri”, a declarat Simona Halep la Toronto.

”Pentru mine, Serena e cea mai bună jucătoare din lume. Are atât de multă putere, nu doar fizică, dar și mentală. Cred că poate fi învinsă, dar e foarte dificil să o învingi. Am o victorie în fața ei, la Singapore, a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut în viața mea”, a spus românca.

”Cred că poate cucerit titlul la US Open. Cred că poate câștiga toate cele patru titluri importante din 2015. Chiar o admir foarte mult. Ea încă joacă atât de bine și câștigă fiecare turneu la care participă. E plăcut să existe o jucătoare de la care poți învăța foarte multe lucruri. Pentru că eu învăț cu adevărat de la ea. Îi admir ambiția, competitivitatea de-a lungul meciurilor și că iubește să fie numărul 1 în lume. Și eu sunt luptătoare, așa că sunt capabilă să învăț multe de la ea”, a anunţat Simona Halep.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
cub ioana ilie nastase png
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg