Simona Halep şi-a făcut o brăţară norocoasă

Ultima actualizare:

    Simona şi-a personalizat o bijuterie care speră să-i poarte noroc
Simona şi-a personalizat o bijuterie care speră să-i poarte noroc

Simona Halep debutează luni la Turneul Campioanelor cu un meci împotriva lui Caroline Garcia. Tenismena din Franţa are 11 victorii la rând în circuit şi a învins-o pe jucătoarea noastră în finala de la Beijing. Înainte de duelul cu Garcia, Simona s-a ”rupt” un pic de tenis, şi a vizitat Centrul de Design din Singapore.

Învingătoare a ieşit atunci tenismena franceză, însă auspiciile sunt acum diferite: Simona venea după succesul cu Ostapenko din semifinale şi euforia urcării pe primul loc WTA era greu de stăpânit. De altfel, Halep a recunoscut că abia a închis un ochi după victoria din semifinale şi n-a mai găsit energia de a da totul în meciul cu Garcia.

“Am fost un pic consumată emoţional, un pic obosită dupa ziua aceea nebună. A fost greu să mă mai concentrez, dar ea a jucat un tenis destul de solid, a jucat bine, a fost încrezătoare că poate să câştige. Eu am fost un pic mai moale, însă cred că luni va fi un meci diferit”, a spus Halep la microfonul DigiSport. Până la ora duelului de luni (transmis în direct de Digisport2, de la 14.30) Simona a avut parte şi de momente de relaxare.


    Românca a probat mai multe pălării
Românca a probat mai multe pălării

Liderul WTA a vizitat Centrul Naţional de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali. Simona a admirat şi probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. şi a stat de vorbă cu aceasta. “Este plăcut să ştii poveştile din spatele obiectelor pe care le porţi, le dau mai mult sens”, a afirmat românca. Halep s-a amuzat probând o pălărie: “Este minunat că sunt atât de multe opţiuni, ador asta! Eu nu port pălării, dar acum aş putea să încep să port”. La final, sportiva şi-a personalizat o bijuterie: “Am terminat-o, prima mea bijuterie! … Este foarte plăcut să ai astfel de obiecte”, a precizat ea, complimentându-şi, apoi, gazdele: “Singapore este ca a doua mea casă… îmi plac hotelurile de aici pentru că au tot ce îţi poţi dori, dar cel mai mult ador să fac shopping”.

Victorii pentru Pliskova şi Muguruza 


    Karolina Pliskova
Karolina Pliskova

Dintre cele opt tenismene care joacă la Turneul Campioanelor, toate au şanse la a ocupa primul loc WTA la finalul competiţiei, cu excepţia lui Caroline Garcia. Principalele pretedente sunt însă Simona Halep (5.675 de puncte) şi Garbine Muguruza (5.635 de puncte), care au un avantaj de 500 de puncte sau mai multe faţă de urmăritoare. Duminică, în primele meciuri din Grupa Albă, Muguruza a învins-o pe Ostapenko, iar Karolina Pliskova a trecut fără emoţii de Venus Williams.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net