Simona poate câştiga 200.000$ într-o zi

Ultima actualizare:

    Simona Halep  este acum pe locul  4 mondial, dar, de  săptămâna viitoare,  va pica până  pe locul 7
Simona Halep este acum pe locul 4 mondial, dar, de săptămâna viitoare, va pica până pe locul 7

Trei meciuri, trei victorii! De atât are nevoie Simona Halep pentru a deveni mai bogată într-o singură zi cu 200.000 de dolari şi pentru a-şi adjudeca turneul inedit de la Madrid. Românca, momentan locul patru mondial, participă azi la Tie Break Ten, un concurs cu reguli aparte, dar premii substanţiale.

Românca Simona Halep se alătură în acest an altor şapte sportive invitate să ia startul la un turneu-fulger. Este vorba despre Tie Break Tens, o competiţie găzduită de Madrid, un concurs cu meciuri fără ghemuri şi fără seturi. Câştigătorul este cel care ajunge la zece puncte, obligatoriu cu diferenţă de două puncte faţă de adversar. Simona joacă de la ora 20.30 cu Johanna Konta, iar în cazul unei victorii, Halep ar putea da piept în manşa următoare cu Maria Şarapova. Mai iau startul în competiţie: Keys, Kuzneţova, Radwanska, Muguruza  şi Puig.  În semifinale se vor întâlni câştigătoarele fiecărui meci direct. Premiile ediţiei din acest an sunt de câte 200.000 de dolari pentru câştigători, iar suma de 100.000 de dolari va fi donată în scopuri caritabile. Până în prezent, s-au jucat două ediţii, ambele masculine, la Londra în 2015 şi la Viena în 2016.

Năstase, out de la Wimbledon

simeon stalpnicul png

Preşedintele All England Club, Philip Brook, a confirmat că Ilie Năstase nu va fi invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, în urma incidentelor în care a fost implicat căpitanul nejucător al României la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, din FedCup. Loja Regală, destinată celebrităţilor şi prietenilor turneului de la Wimbledon, are 74 de locuri şi a fost inaugurată în 1922. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net