Sorana Cîrstea, admirată la scenă deschisă la Doha: «Asta înseamnă să ai clasă, oameni buni!»

Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a pierdut în turul al doilea la turneului de la Doha, dar a câștigat detașat în competiția neoficială a celor mai stilate jucătoare de tenis.

image

Imaginile suprinse de cameramani în timpul partidei pierdute, luni, de Sorana Cîrstea în fața jucătoarei spaniole Garbine Muguruza au făcut furori pe contul de Instagram al WTA.

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a fost admirată pentru alegerea bijuteriilor de frumoasa Eugenie Bouchard, care a remarcat cerceii cu diamante.

Cum vântul le-a dat de furcă jucătoarelor care au evoluat luni la Doha, cameramanii au fost atenți la gesturile Soranei Cîrstea, care a încercat minute bună să-și așeze părul în așa fel încât să nu-i vină pe față în timpul jocului.

Prim-planul cu Sorana prinzându-și clamele în păr a scos la iveală însă câteva detalii care au atras comentarii admirative la adresa jucătoarei din România, cosiderată oricum una dintre cele mai frumoase apariții din circuitul feminin.

Sorana Cârstea, pe terenul de tenis cu brățară Cartier și cercei cu diamante

La mâna stângă, Sorana a afișat o brățară Cartier tip cui din aur, al cărei preț poate ajunge la 7.350 de euro, în varianta de 3,5 mm, sau la 3.300 de euro, în varianta mai subțire, de 2,5 mm.

La mâna dreaptă, fanii au observat un dispozitiv de monitorizat tensiunea, calitatea somnului și recuperarea fizică, din categoria de lux, cu sistemul de închidere placat cu aur de 18 karate.

Iar colega ei de circuit, canadianca Eugenie Bouchard, a apreciat cerceii cu diamante purtați de Sorana.

La un cadru restrâns, cu greu ai fi putut ghici că Sorana Cîrstea era pe terenul de tenis, și nu la vreo petrecere simandicoasă, iar concluzia unuia dintre fani a fost: ”Asta înseamnă să ai clasă, oameni buni!”.

Sorana Cîrstea, într-o relație cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea și fiul omului de afaceri Ion Țiriac trăiesc o poveste de iubire de aproximativ patru ani. Relația lor ar fi început pe vremea când Ion Ion Țiriac era căsătorit cu Ileana Lazariuc, cu care are și doi copii.

Surse din anturajul celor doi au declarat la vremea respectivă că cei doi erau împreună doar ”pe hârtie”, fiind despărțiți de mai mulți ani. Pronunțat în 2019, divorțul dintre cei doi nu a făcut decât să confirme o stare de fapt, dar ei au rămas în relații foarte bune, fiind și niște părinți foarte buni pentru copiii lor.

Sorana și fiul lui Ion Țiriac își trăiesc povestea de iubire departe de ochii lumii, aparițiile lor publice împreună fiind practiv inexistente, chiar dacă iubitul o însoțește pe tenismenă la foarte multe competiții în străinătate. Cel mai recent, Ion Ion Țiriac a fost surprins în Australia, în timp ce o consola pe Sorana după eliminarea de la turneul de la Adelaide.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net