Sorana Cîrstea va juca un super-meci în turul 2 la US Open, cu Maria Sharapova

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea a acuzat dureri la piciorul stângFoto: EPA
Sorana Cîrstea a acuzat dureri la piciorul stângFoto: EPA

Sorana Cîrstea a fost singura jucătoare din România care a reușit să se califice în turul secund al US Open 2018 marți, în ziua a doua a turneului de Grand Slam. Mihaeal Buzărnescu s-a retras înaintea meciului din primul tur, Monica Niculescu a pierdut după un meci maraton, iar Marius Copil a fost prea afectat de șansa ratată în primul set al meciului cu Marin Cilic și s-a retras în setul al treilea.

Sorana Cîrstea, performera zilei de marți dintre românce, a învins-o cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5, pe Alison Riske. Ea va juca în turul secund contra rusoaicei Maria Sharapova.

Mihaela Buzărnescu s-a retras înaintea meciului din primul tur contra cehoaicei Marketa Vondrousova și niciodat nu m-a bucurat mai mult retragerea unei sportive. Pentru că asta înseamnă că Mihaela a pus sănătatea înaintea punctelor și banilor, iar acest lucru echivalează cu prelungirea activității sportive. Dacă forța acum, risca să se reaccidenteze, sau să rămână cu dureri pe durata întregului an. Așa, a ratat US Open-ul, dar poate juca la nivel maxim în următoarele turnee.

Monica Niculescu a mai bifat un meci mataton. Din păcate, după două ore şi 38 de minute de joc, ea a fost învinsă cu 3-6, 7-5, 6-4 de israelianca Julia Glushko, o jucătoare venită din calificări.

La masculin, Marius Copil a reușit să se bată singur în primul set al meciului cu croatul Marin Cilic. Românul a condus cu 5-1, 40-0 în primul set, dar a pierdut cu 7-5! Apoi, a pierdut cu 6-1 setul secund și s-a retras în cel de-al treilea, la scorul de 1-1, din cauza unor probleme la gleznă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net