So╚Ťul Serenei William ├«l atac─â dur pe Ion ╚Üiriac: "Un clovn sexist"! De la ce a ├«nceput disputa

image
Alexis Ohanian a s─ârit ├«n ap─ârarea so╚Ťiei sale, dup─â ce a fost jignit─â de Ion ╚Üiriac Surs─â foto: Gettyimages

So┼úul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a continuat disputa cu Ion ┼óiriac, dup─â ce pre┼čedintele FR Tenis a declarat c─â juc─âtoarea american─â ar trebui s─â se retrag─â, deoarece nici v├órsta, nici greutatea nu-i mai permit s─â joace bine. Deranjat de replica lui Ion ╚Üiriac, Alexis Ohanian i-a oferit un r─âspuns pe m─âsur─â!

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

"La v├órsta asta (n.r. - 39 de ani) ┼či la greutatea pe care o are acum, nu se deplaseaz─â at├ót de u┼čor pe c├ót se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o juc─âtoare senza┼úional─â. Dac─â ar avea pu┼úin─â decen┼ú─â, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat ┼óiriac ├«n emisiunea Re┼úeaua de idoli, de la TVR. Afirma╚Ťia a fost preluat─â de publica╚Ťiile interna╚Ťionale, iar Alexis Ohanian a reac╚Ťionat la comentariile acide ale lui Ion ╚Üiriac. 

image
Ion ╚Üiriac a f─âcut declara╚Ťii controversate despre Serena Williams

"Pot s─â spun c─â nimeni nu d─â doi bani pe ce crede ┼óiriac", a scris Ohanian. "A trebuit s─â caut pe Google... se pare c─â fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam dec├ót aceast clovn". "2021 ┼či nicio re┼úinere c├ónd un clovn rasist/sexist care se exprim─â public se ia de familia mea.", a fost concluzia lui Alexis Ohanian. 

Nu este prima dat─â c├ónd ╚Üiriac face comentarii nepotrivite la adresa Serenei. ├Än aprilie 2018, el s-a pl├óns ├«ntr-un interviu acordat Sport Bild c─â tenisul feminin duce lips─â de personalit─â┼úi importante. ├Äntrebat despre Serena Williams, ┼óiriac a r─âspuns: "Cu tot respectul, are 36 de ani ┼či 90 de kilograme. A┼č vrea altceva pentru tenisul feminin."

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png