Soțul Serenei Williams, mesaj ironic pentru Maria Sharapova la meciul de la US Open

Serena WIlliams a învins-o pe Maria Sharapova în primul tur de la US Open
Serena WIlliams a învins-o pe Maria Sharapova în primul tur de la US Open

Serena Williams a învins-o pe Maria Sharapova luni, la US Open, și pe teren și în tribune. Dacă pe teren s-a putut baza doar pe forța loviturilor ei și pe capacitatea ei istorică de a o intimida pe jucătoarea originară din Rusia, în tribune a fost ajutată de soțul ei, care a purtat un tricou cu un mesaj cu subînțeles.

Meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova a fost, cu siguranță, cel mai important eveniment al primei zile de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cele două se mai întâlniseră de 22 de ori, dar niciodată la New York. A câștigat Serena, cu un scor impresionant, în două seturi, 6-1, 6-1.


    Serena WIlliams a învins-o pe Maria Sharapova în primul tur de la US Openfoto: Getty Images
Serena WIlliams a învins-o pe Maria Sharapova în primul tur de la US Openfoto: Getty Images

Se pare că meciul s-a prelungit însă și în tribune, unde soțul Serenei, Alexis Ohanian, a purtat un tricou cu un mesaj ironic la adresa adversarei soției sale. Este vorba despre un tricou inscripționat cu D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education), logo-ul unui program educativ inițiat în Los Angeles în 1983, cu scopul de a preveni consumul de droguri, implicarea în găștile de cartier și comportamentul violent.

Aluzia străvezie a fost la suspendarea Mariei Sharapova, în urmă cu trei ani, după ce a fost depistată cu Meldonium, o substanță interzisă de curând, dar pe care sportiva o folosea de ani de zile. De altfel, Maria s-a apărat spunând că nu apucase să citească lista actualizată cu substanțele interzise.

Serena Williams și Maria Sharapova, o rivalitate istorică

În acest moment scorul întâlnirilor dintre Serena și Masha este de 20 la 3 în favoarea americancei. Relația dintre cele două a fost însă dintotdeauna tensionată, iar Maria a legat această situație de una dintre puținele victorii pe care le-a obținut în fața Serenei, la Wimbledon, în 2004.

”Cred că Serena m-a urât pentru faptul că am fost copila aceea slabă care a bătut-o la Wimbledon, când nimeni nu credea că așa ceva este posibil”, a scris Sharapova în autobiografia ei. ”Cred că m-a urât pentru că am văzut-o atunci când era la pământ. dar cel mai mult cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu m-a iertat niciodată pentru asta.”

Citește și:

Dezvăluire-șoc a soțului Serenei Williams: ”Acum 10 luni ne doream doar să trăiască”

Serena Williams, sexy pe coperta Sports Illustrated. ”N-o să joc tenis o veșnicie”

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg