Sportiva germană Annika Schleu, vizată de o plângere pentru rele tratamente aplicate calului său la JO


    Annika este acuzată de rele tratamente aplicate calului Sursă foto: Profimedia
Annika este acuzată de rele tratamente aplicate calului Sursă foto: Profimedia

Sportiva germană Annika Schleu este vizată de o plângere pentru rele tratamente aplicate calului său la Jocurile Olimpice.

Plângerea a fost depusă de Asociaţia germană de protejare a animalelor, sportiva fiind acuzată de "cruzime" şi de "complicitate la cruzime contra animalelor", vizată fiind şi antrenoarea Kim Raisner.

Antrenoarea echipei de pentatlon modern a Germaniei, Kim Raisner, a fost exclusă de la JO după ce a lovit un cal. Ea a lovit calul sportivei Annika Schleu, care a refuzat să treacă obstacolele la proba de echitaţie.

Annika Schleu se afla în fruntea clasamentului înaintea probei de echitaţie, când a preluat calul Saint Boy. Însă, armăsarul a refuzat să sară obstacolele, în ciuda eforturilor sportivei, astfel că aceasta a încheiat proba în lacrimi şi a pierdut aurul olimpic.

Kim Raisner a lovit calul cu pumnul şi a îndemnat-o şi pe Annika Schleu să facă acelaşi lucru. Federaţia Internaţională de Pentalton Modern a decis excluderea antrenoarei la probele masculine de sâmbătă.

Decizia a fost luată după imagini care arată că "Raisner loveşte cu pumnul calul Saint Bony pe care se află Annika Schleu", relatează News.ro.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg