Steaua i-a bătut pe vicecampionii Rusiei: 21-0 cu Enisei Krasnoiarsk

Desfăşurată în memoria foştilor internaţionali Răducu Durbac şi Florică Murariu, care şi-au pierdut viaţa în timpul evenimentelor din decembrie 1989, competiţia aflată la prima ediţie a avut neşansa unei vremi neprielnice. Cu toate acestea, oamenii apropiaţi sportului cu balonul oval au venit la terenul de rugby din Ghencea. Iar cele patru echipe participante nu s-au cruţat deşi astăzi, la partidele de clasament, starea terenului i-a pus deseori în dificultate... De altfel, pentru a proteja cât de cât gazonul de pe arena principală, s-a decis ca partida pentru locurile 3-4, dintre Farul Constanţa şi Poli Agro Iaşi să se dispute pe terenul II.

Multiplă campioană naţională, Steaua s-a impus în faţa lui Ienisei Krasnoiarsk, vicecampioana Rusiei şi la care activează ca antrenor George Sava: 21-0.

Semifinalele s-au desfăşurat vineri, pe o vreme friguroasă şi un vânt tăios: Steaua - Poli Agro Iaşi 69-12 (24-7) şi Enisei Krasnoiarsk - Farul Constanţa 34-21 (17-18).

Fiu al lui Răducu Durbac, Boby Durbac şi-a exprimat speranţa că Memorialul "Eroii Revoluţiei" va deveni o competiţie ce se va desfăşura anual de acum înainte. În timp ce comandantul CSA Steaua, George Boroi, a mărturisit că prin organizarea acestui turneu s-a făcut o reparaţie morală faţă de cei doi mari rugbyşti.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
zloti polonezi FOTO Shutterstock
dominic fritz dezbatere traian jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg