"Stejarii" au pierdut la Parma

Ultima actualizare:

    rugby
rugby

Selecţionata de rugby "Stejarii" Bucureşti a pierdut în această după amiază, cu 16-9, la Parma, ultima partidă disputată în ediţia 2009-2010 a Challenge Cup. Echipa noastră a terminat pe locul 4 în grupa 1.

Selecţionata Bucureştiului a făcut din nou două reprize diferite. Ea a condus la pauză cu 6-0, prin lovitura de pedeapsă (min. 18) şi dropgolul (min. 28) lui Florin Vlaicu. După pauză raportul de forţe s-a schimbat. Parma a reuşit un eseu prin Thrower (min. 45), iar Irving l-a transformat. Italienii au condus până în minutul 63, când Vlaicu a concretizat o nouă penaliatate (7-9), revenind imediat prin lovitura de pedeapsă fructificată de uvertura lor (min. 65, 10-9).

Cartonaşul galben văzut de Mariş, în minutul 69, a fost fatal echipei noastre. Cu un om mai puţin şi cu destui titulari aflaţi în afara terenului, fie în urma schimbărilor, fie din cauza accidentărilor (talonerul Andrei Rădoi a fost operat, fiind acasă, în Baia Mare), Bucureştiul a cedat teren. Iar Irving a reuşit alte două penalităţi (min. 69 şi 71) cu care Parma s-a impus cu 16-9.

Bucureştiul a aliniat următoarea echipă: Botezatu - Ciuntu, Dascălu (75, Gal), Dimofte, Fercu - Vlaicu, Calafeteanu - Macovei, Carpo (54, Lucaci), Burcea (76, Pungea) - Ursache, Raţiu - Mariş (29, Bălan) (54, Mariş), Zebega (64, Beca), Nere.

Mâine va avea loc ultimul meci din grupa 1, Leeds (Anglia) - Bourgoin (Franţa).

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net