Tecău la Doha: se poate lupta cu Nadal!

Ultima actualizare:

    Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi din turneul de la DohaFoto Click!
Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi din turneul de la DohaFoto Click!

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul unu, va întâlni cuplul Jonathan Erlich/Colin Fleming, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, Qatar. În cazul unei victorii echipa românului s-ar putea duela cu Nadal şi Verdasco.

Dacă Tecău şi Rojer se vor califica în sferturile de finală, ei vor juca împotriva învingătorilor dintre perechea spaniolă Rafael Nadal/Fernando Verdasco şi cuplul Teimuraz Gabaşvili/Albert Ramos-Vinolas (Rusia/Spania).

Rafael Nadal este deţinătorul trofeului de dublu la Doha, impunânduse anul trecut alături de argentinianul Juan Monaco.

Anul trecut, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au început sezonul la Brisbane (Australia), unde au fost eliminaţi în primul tur.

"În 2015 am început să vorbim mai mult, să folosim alte cuvinte - per total, să comunicăm mai bine. Am învăţat cum să ne calmăm, atunci când simţim că unul dintre noi se enervează, cum să ne motivăm când simţim că unul dintre noi este puţin deconectat. Am lucrat mult la detalii tehnice, dar mai mult am lucrat la comunicarea dintre noi, la relaţia dintre noi", a spus jucătorul ce va împlini 31 de ani, la Digi Sport.

"Sunt lucruri pe  care le-am antrenat un an şi jumătate. Ajung acum să nu mai apuc să dau a doua lovitură după serviciu, pentru că Juls intră foarte bine cu voleul - a progresat foarte mult, acoperă incredibil fileul. Îmi doresc să ajung să fac şi eu acelaşi lucru pe partea mea. Mai avem de lucrat, de progresat, individual, dar şi ca echipă. Avem de lucrat la retur, eu de exemplu vreau să lucrez mai mult la serviciul kick, pentru că ar fi o armă în plus pe care aş putea s-o folosesc. Juls poate pune puţin mai multă forţă la serviciu. Dar suntem o echipă destul de completă, cu puţine puncte slabe", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net