Ţiriac: "Ce-ar fi trebuit să facă Bute, să se bată cu Klitschko?"

"Eu nu ştiu dacă domnul Bute a boxat cu cine trebuia, dar mi se pare că este impus. L-a bătut prea repede? Păi trebuia să ridice mâinile să-şi facă un ochi umflat, o buză spartă? Acest om a apărat această centura de atâtea ori, acum să spunem că nu e bun cu cine se bate? Păi să se ducă cineva la federaţia internaţională şi să spună să se bată cu Klitschko. Dar ăla e prea greu", a spus Ţiriac.

Ţiriac consideră că Bute se gândeşte serios să mai boxeze şi altădată în România. "Orice am face, până la urmă tot în România ne întoarcem. Oricât de frumos ar fi Monte Carlo, Hawaii, Saint Tropez, tot aici ne întoarcem. Sunt sigur că domnul Bute se gândeşte foarte apăsat la asta", a mai spus el.

El consideră că România a avut de câştigat prin organizarea meciului dintre Bute şi Mendy. "Înainte ca cineva să-şi dea o părere, să facă nişte calcule. Cât a câştigat oraşul Bucureşti, cât a câştigat statul, cât s-a plătit TVA. Noi românii suntem blestemaţi. Plângem când nu avem, plângem când avem, criticăm că nu avem şi când avem ceva, buf, toată lumea începe", a menţionat Ţiriac.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg