Ţiriac despre Halep: «Câştigă un turneu, iar la următorul abandonează în primul set!»

Simona Halep jpeg
Simona Halep

"Cred că fenomenul Halep o să ajute tenisul, în general în România. Lăsaţi fata în pace, să-şi urmeze drumul liniştită, fiindcă altfel o zdrelim la cap şi nu mai ajunge niciunde. Are posibilități, dar nu am mai văzut-o de anul trecut, din mai, de la Roma. Nu o numesc fenomenul tenisului mondial pe Simona Halep. E o foarte bună jucătoare de tenis, stă mai bine în teren decât anul trecut și asta e singura diferență, în acest moment.

Oricare din primele 20 de jucătoare lovește mingea fără greșeală, tehnica e ireproșabilă. După părerea mea, e o treabă de geometrie și de susținere a vitezei mingii. Domnișoara Halep poate crește numai compensând ceea ce îi lipsește. Serena Williams lovește fiecare minge ca și cum ar fi ultima din viața ei.

Singurul lucru care mă deranjează pe hârtie la Simona este faptul că ea câștigă primul set cu 6-0, îl pierde pe următorul cu 6-1, apoi în al treilea mai câștigă sau mai pierde. Mă mai deranjează că ea câștigă un turneu, se duce la următorul și abandonează în primul set, fără să i se spună ce ar fi mai bine. Un jucător va fi bun doar pe cât sunt oamenii din jurul lui", a spus Ion Ţiriac.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
vladimir putin Sursă: Profimedia
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg