Tragedie la Jocurile Olimpice de la Paris: a murit un antrenor

Jocurile Olimpice de la Paris, care se desfășoară în această perioadă, au fost „străbătute” de  o veste tristă, despre o întâmplare din capitala Franței: un antrenor a murit, în timp ce se afla în Satul Olimpic, primele date indicând faptul că ar fi vorba despre cauze naturale.

Jocurile Olimpice, „străbătute” de o veste tragică (FOTO: EPA)
Jocurile Olimpice, „străbătute” de o veste tragică (FOTO: EPA)

Pe numele său Lionel Elika Fatupaito, acesta era responsabil cu pregătirea echipei olimpice de box din Samoa, presa internațională notând că a murit, vineri, în satul olimpic din Seine-Saint-Denis, la vârsta de 60 de ani. Primele informații indică faptul că ar fi suferit un stop cardiac la JO 2024, în vreme ce Federaţia Internaţională de Box (IBA) și-a prezentat „cele mai sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi colegilor”, într-un comunicat publicat pe site-ul său. 
Informațiile oferite de Poliție arată că antrenorul s-ar fi aflat în camera sa cu un sportiv, când s-ar fi prăbuşit deodată, în jurul orei locale 10.20. Cu toate că s-ar fi încercat asistarea sa imediată de către serviciile de urgență, antrenor a murit „din cauze naturale”, potrivit Parchetului, care a punctat că nu au existat obstacole medico-legale pentru înmormântare. Totuși, ancheta a fost încredinţată Departamentului de Investigaţii Criminale din Seine-Saint-Denis.

JO2024, începute cu mare fast

Jocurile Olimpice au început în mod oficial, vineri, când o ploaie măruntă a însoțit întreaga ceremonie de deschidere, organizată în Franța, Paris, pe Sena, evenimentul durând câteva ore bune. Competiția se desfășoară în perioada 26 iulie-11 august.
România participă la competiția din Franța, Paris, cu 106 sportivi, după suspendarea pe motive de dopaj a Florentinei Iușco, iar o prezență importantă este echipa de gimnastică a țării noastre, care revine la Olimpiadă, după o pauză de 12 ani - înapoi în timp, România cucerea, în 2012, la Londra, medalia de bronz. Speranțele pentru medalii sunt, în mod special, la înot -David Popovici- și canotaj.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net