Turneul virtual de tenis de la Madrid, mai puternic ca multe întreceri reale


    Rafael Nadal și Andy Murray vor fi din nou adversari la Madrid, de data asta virtualFoto: Guliver/ GettyImages
Rafael Nadal și Andy Murray vor fi din nou adversari la Madrid, de data asta virtualFoto: Guliver/ GettyImages

Multe nume mari s-au înscris la primul turneu de tenis virtual organizat vreodată, cel de la Madrid. Rafael Nadal, Andy Murray, Angelique Kerber sau Eugenie Bouchard sunt doar câțiva participanți.

Organizatorii turneului virtual de tenis de la Madrid, care înlocuieşte competiţia propriu-zisă suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat că printre ultimii veniți în rândul participanţilor sunt David Goffin, Karen Haceanov, Kristina Mladenovic şi Eugenie Bouchard. Anterior, şi-au anunţat participarea Rafael Nadal, Kiki Bertens, John Isner, Fiona Ferro, Angelique Kerber, Andy Murray, Lucas Pouille şi Carla Suarez Navarro. Lista înscrierilor rămâne deschisă, pentru că trebuie completat câte un tablou de 16 atât la masculin, cât și la feminin.

Turneul de la Madrid, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, va fi înlocuit de o competiţie video, care va permite distribuirea sumei de 200.000 de euro pentru ajutorarea jucătorilor care se confruntă cu probleme, dar şi luptei împotriva Covid-19. Astfel, Mutua Madrid Open Virtua Pro va reproduce competiţia de de tenis în mod virtual şi va permite celor mai buni 16 jucători şi 16 jucătoare din lume să se înfrunte de acasă.

Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg