Un caz „Woods”, varianta tragică

Ultima actualizare:

Henry a murit azi-noapte, la o zi după ce a căzut, accidentându-se grav, dintr-o camionetă condusă în momentul incidentului de către logodnica sa. Unul dintre vecinii cuplului a declarat pentru o televiziune locală din Charlotte că Henry se afla în pick-up-ul camionetei şi striga la femeia aflată la volan „Dacă nu te opreşti, voi sări şi mă voi sinucide".

De asemenea, în urma cercetării apelurilor de urgenţă, poliţia a dezvăluit unul dintre mesaje, venit de la o femeie care conducea o maşină aflată în spatele camionetei. „Un bărbat de culoare, fără tricoul pe el şi cu o mână imobilizată stă agăţat în spatele camionetei şi bate în geamul dintre el şi şofer. Nu îmi dau seama dacă vrea să îl spargă. Totul e o nebunie. La volan se află o femeie", sună apelul disperat al martorei.

La doar câteva minute după acest apel, un altul anunţa, în aceeaşi zonă, că un bărbat zace în mijlocul drumului, fără cunoştinţă. Alte amănunte nu au fost dezvăluite deocamdată şi nici cauza morţii nu a fost precizată.

Henry şi logodnica sa, Loleini Tonga, 25 de ani, aveau trei copii, doi băieţi (de 10 luni, respectiv 2 ani) şi o fetiţă de 3 ani, şi urmau să se căsătorească.

Fotbalistul avusese mai multe probleme cu legea de-a lungul celor cinci ani de carieră în NFL, fiind de mai multe ori arestat, dar atât patronul echipei cât şi coechipierii săi au declarat că în ultima vreme îşi îndreptase viaţa, aflându-se pe drumul cel bun. Henry suferise o accidentare la mâna dreapta care i-a pus capăt sezonului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net