Un rugbyst a căzut într-un șanț adânc de 2 metri în timpul meciului

Ultima actualizare:

    Rygbystul Harry Potter în acțiuneFOTO: EPA
Rygbystul Harry Potter în acțiuneFOTO: EPA

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester Tigers, a căzut, sâmbătă, în timpul unui meci din deplasare cu Bordeaux-Begles din Heineken Champions Cup, într-un şanţ aflat la marginea terenului, la o fază de joc. Sportivul nu a fost rănit, iar momentul a fost tratat cu umor în social media, unde s-a făcut trimitere către personajul de carte Harry Potter.

Incidentul a avut loc în minutul 23. Potter a fost împins de un adversar şi din inerţie a ajuns să sară peste panoul publicitar de pe margine, însă fără să fi ştiut că dincolo de panou era un şanţ de doi metri adâncime. El a ieşit fără probleme din şanţ.

Pe contul oficial de Twitter al competiţiei, a fost postat un filmuleţ cu momentul respectiv, cu comentariul: “Harry Potter îşi pune pelerina de invizibilitate pe Stadionul Chaban-Delmas... Din fericire el este bine şi a revenit în acţiune”.

“La Leicester există un jucător englez de rugby pe care îl cheamă Harry Potter. Da, ştiu. S-a născut cu aproximativ şase luni înainte de publicarea primei cărţi Harry Potter. În orice caz, la meciul de astăzi cu Bordeaux s-a întâmplat asta”, a scris şi Kieran Healy, alt utilizator de Twitter, care a postat și faza completă.

There’s an English rugby player who plays for Leicester named Harry Potter. Yeah I know. He was born about six months before the first HP book was published. In any case, in today’s game against Bordeaux today, this happened. pic.twitter.com/9VSNKTnqip — Kieran Healy (@kjhealy) December 12, 2021

There’s an English rugby player who plays for Leicester named Harry Potter. Yeah I know. He was born about six months before the first HP book was published. In any case, in today’s game against Bordeaux today, this happened. pic.twitter.com/9VSNKTnqip

— Kieran Healy (@kjhealy) December 12, 2021

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net