Un star din Baywatch l-a provocat pe promotorul Eduard Irimia

Ultima actualizare:

    Excentricul Jeremy Jackson şi-a păstrat spiritul de glumă
Excentricul Jeremy Jackson şi-a păstrat spiritul de glumă

Sosit în România la invitaţia lui Eduard Irimia pentru a promova marea finală Superkombat din Italia, de la Monza, excentricul Jeremy Jackson şi-a păstrat spiritul de glumă şi l-a provocat pe promotorul român la o confruntare.

Momentan pe pista de bowling, însă în ring va urca din sezonul 2015 în cadrul conceptului lansat de Irimia, Celebrity Fights.

Actorul în vârstă de 34 de ani, cunoscut pentru că l-a interpretat pe Hobie în serialul Baywatch, şi-a păstrat stilul vestimentar extravagant şi de data aceasta, venind îmbrăcat în colanţi, ochelari de soare şi căciulă. După un meci de bowling, cei doi s-au mutat la masa de biliard, acolo unde Jackson este expert, confruntarea de la Trickshot Restaurant/Bowling din Promenada Mall. Excentricul încheindu-se până la urmă cu remiză.

"Cu o zi înainte am fost aici să mâncăm, iar Jeremy a fost impresionat de locaţie şi a ţinut neapărat să încerce şi pista de bowling. E un tip foarte volubil, reuşeşte să atragă atenţia şi să se facă plăcut imediat prin atitudinea sa", a spus Eduard Irimia, care seara l-a invita la Chaboo Club pentru a-i prezenta viaţa de noapte din România.

De altfel, Jeremy nu a fost primul star adus de Luxury Events de peste Ocean care a ales să se relaxeze la bowling, actorul principal din Laguna Albastră, Jeremy Jackson, dar şi vedeta din Saw, Costas Mandylor, având aceeaşi solicitare, jocul fiind foarte popular în SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net