Una dintre maşinile de lux deţinute de firma lui Mititelu, scoasă la licitaţie de Primăria Craiova

Direcţia de Taxe şi Impozite, aflată în subordinea Primăriei Craiova, a organizat, în urmă cu trei zile, o licitaţie prin care mai multe bunuri, aparţinând unor persoane fizice şi juridice, au fost scoase la vânzare.

Pe lista bunurilor scoase la licitaţie s-a aflat şi un autoturism Mercedes CL 500, fabricat în anul 2006, al cărui proprietar este SC Fotbal Club U Craiova SA, societate controlată de omul de afaceri Adrian Mititelu, finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Potrivit directorului Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova, Sorin Marcu, preţul de plecare al licitaţiei pentru autoturismul Mercedes a fost de 212.985 de lei, însă nu a existat nicio persoană interesată.

"Nu a venit nimeni la licitaţie pentru această maşină. O vom scoate din nou la licitaţie, dar cu un preţ scăzut cu 25 la sută", a declarat Sorin Marcu.Societatea controlată de Adrian Mititelu are datorii de peste 200.000 de lei către Direcţia de Taxe şi Impozite. "Sunt datorii pe care le-a acumulat în mai mulţi ani şi provin în special de la neplata impozitelor pe terenurile pe care le deţine societatea", a mai spus Sorin Marcu.

La începutul lunii februarie, conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Dolj anunţa că au fost luate măsuri de executare silită a societăţii pe care funcţionează echipa de fotbal Universitatea Craiova prin instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor de fotbal, aflaţi sub contract cu clubul.

Măsura DGFP Dolj a fost instituită pentru o datorie de două milioane de euro pe care societatea pe care funcţionează echipa de fotbal Universitatea Craiova o are către bugetul de stat.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
Putin   GettyImages 525048528 jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg